ekran kartını sırf tuf diye seçmiş büyük ihtimalleekran kartı öyle bir sırıtmış ki tarif edilmez yaşanır
enermax 1000w olabilir, beklersen arada başka psular indirime girebiliyor ama girmeyedebilir
kaynak ?Dostum enermax diyenleri fazla ciddiye alma, iç yapı olarak güzel psu eyvallah ama fan sesi çıldırtır. Tonla şikayet eden adam var, sessiz bir psu değil.
Bu forumda bile konu açıp enermax dan şikayet eden, değiştirmek için psu önerisi isteyen insanlar var.kaynak ?
Rajientek tercih edilebilir bende var ama fana dair bir şey yaşamadımDostum enermax diyenleri fazla ciddiye alma, iç yapı olarak güzel psu eyvallah ama fan sesi çıldırtır. Tonla şikayet eden adam var, sessiz bir psu değil.
Cidden o kadar var mı yaBu forumda bile konu açıp enermax dan şikayet eden, değiştirmek için psu önerisi isteyen insanlar var.
Baska ne icin sececektim 7 ay önce aldımekran kartını sırf tuf diye seçmiş büyük ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070ti parasına 5070![]()
Evet onu araştırmıştım sesinden şikayetçi herkes yoksa onu alacaktim tam moduler gold bakıyomDostum enermax diyenleri fazla ciddiye alma, iç yapı olarak güzel psu eyvallah ama fan sesi çıldırtır. Tonla şikayet eden adam var, sessiz bir psu değil.
Onerin var miDostum enermax diyenleri fazla ciddiye alma, iç yapı olarak güzel psu eyvallah ama fan sesi çıldırtır. Tonla şikayet eden adam var, sessiz bir psu değil.
Dostum enermax diyenleri fazla ciddiye alma, iç yapı olarak güzel psu eyvallah ama fan sesi çıldırtır. Tonla şikayet eden adam var, sessiz bir psu
raijintek sipariş geçtim ama fanlar bazen ani dönüyor diyorlar bide kapanırken tık diye ses geliyormuş varmı oyle bişeyRajientek tercih edilebilir bende var ama fana dair bir şey yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cidden o kadar var mı ya
O tik sesi kötü bir şey değil tam aksine güzel bir şeyraijintek sipariş geçtim ama fanlar bazen ani dönüyor diyorlar bide kapanırken tık diye ses geliyormuş varmı oyle bişey