Neler Yeni

Hangi Ram Daha İyi? Ddr5

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
5.000₺ Siyah Ve Rgb Ddr5 Ram Arıyorum bu ikisini buldum hangisi daha iyi?

Eagle_75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Yılmaz
Dayı gözün kapalı xpg al ben tek modül 16gb kullandım çok memnun kaldım

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Xpg ve cl32 daha iyi. Corsair görüntü olarak daha iyi gibi tercih senin.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Göksel Gündüz
Anakartın bellek listesine bakıp o listeden bulabildiğini al. DDR5 sistemlerde bazen RAM'leri tanımayıp sistem açılmayabiliyor, bazen en yüksek frekansta açtığında problem yaşayabiliyorsun. DDR5 RAM alırken biraz dikkatli olursan iyi olur.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6800 ile 6400 arasındaki fark cl32 ile cl34 arasındaki farktan daha az olur dolayısıyla ben olsam 6400mhz cl32 alırdım.

Hem birde işlemci ne mesela o kadar yüksek mhz kaldıramayabilir 7500f falan. Bilmiyorum tam aslında.
9700x

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
O zaman ilk söylediğimi geri alıyorum. Yanlış düşündüm, 6800mhz olduğu için 2cl değeri artması normal. O kişinin önerdigini alabilirsin hocam. Zaten corsair miş görünüşü de iyi ben de öneririm. Islemcin de rahat kaldırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman ilk söylediğimi geri alıyorum. Yanlış düşündüm, 6800mhz olduğu için 2cl değeri artması normal. O kişinin önerdigini alabilirsin hocam. Zaten corsair miş görünüşü de iyi ben de öneririm. Islemcin de rahat kaldırır.
Pardon yeni farkettim onda rgb yok gibi :) kendimle çelişip duruyorum. En son düşüncem bu.

Varmı rgb ben göremedim?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Pardon yeni farkettim onda rgb yok gibi :) kendimle çelişip duruyorum. En son düşüncem bu.

Varmı rgb ben göremedim?
Rgb yok hocam rgb olmayan model almayacagim xpg 6400 mhz daha dusuk cl buyuk ihtimalle onu alirim hocam işlemci kaldırır demi? Anakartta sorun yaratmaz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Anakart listesindeki ramler dışında tabikide alabilirsiniz. Listedeki ramler denenmiş ramler olur sadece. Liste dışı ram alabilirsin. Attığın ramlerin MHZ yüksekliği ve cl leri açsından performans olarak ortalamanın altında o fiyata çok daha iyilerini alabilirsin.

Top Bottom