Hangi Ramı Almalıyım?

a320 var bende maks zaten 3200 destekliyor 2 tane balıstıc olsa kaçta kaça hız oc yapılır
3200 mhz cl 14 kullanırsın. eğer maksimum 3200 destekliyorsa aynı ramden al sendeki.

Ddf
3200 mhz cl 14 kullanırsın. eğer maksimum 3200 destekliyorsa aynı ramden al sendeki.
Benim ram de cl 16 xpg de hem 500 tl daha uygun ve 3200 eger pc degistirirsem 3200 u ona takarim o yuzden onu alim diodum 3200 de bu pcye takinca 3000 de kullanirim diodum sonuç ta cl değerleri aynı

Ddf

Benim ram de cl 16 xpg de hem 500 TL daha uygun ve 3200 eger pc degistirirsem 3200 u ona takarim o yuzden onu alim diodum 3200 de bu pcye takinca 3000 de kullanirim diodum sonuç ta cl değerleri aynı
aynı ramden almanız, uyumluluk konusunda riski en aza indirmenizi sağlar. aynı ramden alın.

aynı ramden almanız, uyumluluk konusunda riski en aza indirmenizi sağlar. aynı ramden alın.
Farkli alsam anakartami zarari olur ram mi çünkü pc değiştirince o ramlarin bi anlami kalmicak ondan farklı alıyım diyorum

Pc hocasının videosu var 4 farkli ram takıp calistiriolar
sadece çalışmasını istiyosan çalışır. adam 2060s ile 20 fps'e düşüyo pubgde :D sistemin açılması için 3 kere reset atıyo ki bunun her kapattığında 5-6 kere bile denemen gerekmeyeceği ne malum?

sadece çalışmasını istiyosan çalışır. adam 2060s ile 20 fps'e düşüyo pubgde :D sistemin açılması için 3 kere reset atıyo ki bunun her kapattığında 5-6 kere bile denemen gerekmeyeceği ne malum?
Ben 2 ram var ve değerler yakin bi deniyim XPGle bence olmadi iade etsem

Son düzenleme:
Geri