Dostlar selamlar, ryzen7 9800x3d işlemcili bir sistem diziyorum bu sistemde ram konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Dizdiğim sistemde performansla birlikte estetik ve rgb de benim için önemli baktığım bütçe bandında şu 3 rami buldum sizce hangisini tercih etmeliyim?
www.vatanbilgisayar.com
Bu ram rgb ve görüntü konusunda beni oldukça tatmin ediyor aklımdaki tek soru cl32 olması ve xpg markası olması.
www.vatanbilgisayar.com
Bu ram ise yine görüntü ve performans bakımından beni tatmin eden bir ram ama siyah bir sistem dizdiğim için sistemime ne kadar yakışır emin değilim ve xpg'nin lancer neonuyla bu arasında xpg rgb bakımından daha iyi gibi gözüküyor.
www.vatanbilgisayar.com
Ve bu ram ise aklımı çok karıştırıyor neredeyse aynı fiyat bandında 64gb ram almış oluyorum ama cl36 olması ve görünüm olarak diğerlerine göre daha zayıf kalması aklımda soru işareti yaratıyor ?
Sizce hangisini seçmeliyim dostlar 64gb ram alsam 4 kanal kullanmaya geçtiğim zaman 128 gb olmuş olacak bu da abartı gibi geliyor kulağa
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6400MHz CL30 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6400MHz CL30 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

GSKILL 64GB (2x32GB) TZ5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 1.35V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 64GB (2x32GB) TZ5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 1.35V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sizce hangisini seçmeliyim dostlar 64gb ram alsam 4 kanal kullanmaya geçtiğim zaman 128 gb olmuş olacak bu da abartı gibi geliyor kulağa