hangi rtx 2060 ? neden ?

Şaka mı bu? gidip versus sitesinden kopyala yapıştır yapmış. :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::ROFLMAO:?? dalga mı geçiyorsunuz?
Vahiy mi inecekti bana , tabii ki bir siteden alıntı yapacağım o ekran kartını ben çıkarmadım.(n)

Vahiy mi inecekti bana , tabii ki bir siteden alıntı yapacağım o ekran kartını ben çıkarmadım.(n)
Ekran kartının saat hızları... puahahah ? ? :ROFLMAO: cidden saçma sapan şeyler yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. :D donanımdan anlayan biri böyle bir karşılatırma yapmaz. :D

biraz daha paran var ise asus strix öneririm soğutma sistemi daha etkili 60 derece üstüne geçince fanlar çalışıyor otomatik eniştemde var sıkıntı yaşamadı iyi bir kart

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
biraz daha paran var ise asus strix öneririm soğutma sistemi daha etkili 60 derece üstüne geçince fanlar çalışıyor otomatik eniştemde var sıkıntı yaşamadı iyi bir kart
strix modeli gereksiz pahallı fiyatı iyi değilse almaya gerek yok 1660S içinse.

Ben Zotac tercih ederdim. Aradaki performans farkı o kadar fazla değil çünkü. Ucuz olan modeli alırım. Eğer soğutmada sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorsam kasamın hava sirkülasyonunu güçlendirirdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
hangi 2060 demiş ondan dedim fiyat içinse 1660s mantıklı dediğin gibi

ayrı alacaksınız galiba o yüzden palit olanı öneririm ben ama zotac da alabilirsin OC perofrmansları şuan nasıldır bilemiyorum ama palitin zaten iyi olduğuna eminim tek sorun zotacın da iyi olması tabi msı, asus ve gigabyte gibi modellerle karşıalştırınca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,757
Üyeler
197,747
Son üye
Batureisx16x
Geri