Umutkaanglr
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
asus rog strix rtx 3060 mı msı gaming x trio rtx 3060 mı?
Tekrar konu açtın galiba açma ROG bir de gaming x trio yanında küçük bir kart kalıyorasus rog strix rtx 3060 mı msı gaming x trio rtx 3060 mı?
Çünkü daha sıcak ve daha başarısız RGB olarak, tasarım olarak, yuet dışında alan çoğu kişiye arka plaka kırık gelmiş, arka plakada havalandırma yok iç bileşenler arkada boşluk olan kartlara göre daha sıcak, kapasitör olarak geride bazı modeller nazaranneden gaming x trio tercih edilmiyor peki detay verirmisiniz
o zaman tuf bile tercih etsek pişman olmayız diye bilirmiyizÇünkü daha sıcak ve daha başarısız RGB olarak, tasarım olarak, yuet dışında alan çoğu kişiye arka plaka kırık gelmiş, arka plakada havalandırma yok iç bileşenler arkada boşluk olan kartlara göre daha sıcak, kapasitör olarak geride bazı modeller nazaran
Evet ama mesela 3060 Tİ-3070 SUPRİM ve X TRİO güzel olmuş biraz, tuf ışık sevdalıları için sıkıntı yarstır onun haricind emğkemmel olmuşo zaman tuf bile tercih etsek pişman olmayız diye bilirmiyiz
bende almayı düşünüyorum evga xc yada tuf istiyorum rgb manyağı biri değilim daha çok işleve önem veririmEvet ama mesela 3060 Tİ-3070 SUPRİM ve X TRİO güzel olmuş biraz, tuf ışık sevdalıları için sıkıntı yarstır onun haricind emğkemmel olmuş
TUF alabilirsin.bende almayı düşünüyorum evga xc yada tuf istiyorum rgb manyağı biri değilim daha çok işleve önem veririm
teşekkür ederim yardımın içinTUF alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
E-V-G-A da güzel