hangi rtx 3060 daha iyi

ROG tabii ki.

Merakını gidermek için internette karşılaştırma videosu izlersin aklındaki sorular gider. Ben bu ikisi içinde rog derim.

Rog Rog ROGG

RTX 3000 serisinde bence ROG>all

neden gaming x trio tercih edilmiyor peki detay verirmisiniz

neden gaming x trio tercih edilmiyor peki detay verirmisiniz
Çünkü daha sıcak ve daha başarısız RGB olarak, tasarım olarak, yuet dışında alan çoğu kişiye arka plaka kırık gelmiş, arka plakada havalandırma yok iç bileşenler arkada boşluk olan kartlara göre daha sıcak, kapasitör olarak geride bazı modeller nazaran

Çünkü daha sıcak ve daha başarısız RGB olarak, tasarım olarak, yuet dışında alan çoğu kişiye arka plaka kırık gelmiş, arka plakada havalandırma yok iç bileşenler arkada boşluk olan kartlara göre daha sıcak, kapasitör olarak geride bazı modeller nazaran
o zaman tuf bile tercih etsek pişman olmayız diye bilirmiyiz

o zaman tuf bile tercih etsek pişman olmayız diye bilirmiyiz
Evet ama mesela 3060 Tİ-3070 SUPRİM ve X TRİO güzel olmuş biraz, tuf ışık sevdalıları için sıkıntı yarstır onun haricind emğkemmel olmuş

Evet ama mesela 3060 Tİ-3070 SUPRİM ve X TRİO güzel olmuş biraz, tuf ışık sevdalıları için sıkıntı yarstır onun haricind emğkemmel olmuş
bende almayı düşünüyorum evga xc yada tuf istiyorum rgb manyağı biri değilim daha çok işleve önem veririm

bende almayı düşünüyorum evga xc yada tuf istiyorum rgb manyağı biri değilim daha çok işleve önem veririm
TUF alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E-V-G-A da güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul