Yardım hangi rx570 modeli daha iyi

Reaksiyon skoru
32
https://www.hepsiburada.com/Asus-ro...rti-strix-rx570-o4g-gaming-p-HBV000004RDAM(bu ürün asus strix 4gb)
https://www.hepsiburada.com/sapphir...dx12-ekran-karti-11266-66-20g-p-HBV00000HAGT6 (sapphire 8gb)
ben sapphirein 8gb modelini aldım bazı yerlerde konular açılmış sapphire rx570 en güçlü modeli deniliyordu bende onu sipariş ettim sizce hangisi fanatiklik yapmadan söylermisiniz?
sapphire daha güçlüyse asusun ki 4 gb olmasına rağmen neden daha pahalı sırf görünüş mü yoksa gerçekten fark var mı?

Rog Strix soğutması çok daha iyi o yüzden daha pahalı. Değer mi, bence değmez. Her Strix kart böyle klasmanındaki kartlardan çok daha pahalı. Fiyat performans değil sadece performans kartı. O yüzden Sapphire almanızı öneririm. Hatta tam bütçe belirtirseniz farklı alternatifler de sunabiliriz belki.

RX 570 8 GB almaktansa Rog strix gibi kaslı ve iyi soğutmalı bir RX 570 4 GB ı tercih ederim, ikinci el piyasası da yüksek olacaktır kendisinin hem. Ki RX 570 8 GB VRAM i hak etmiyor bence.

Pulse aldıysanız pişman olabilirsiniz. Sapphire tabii ki daha iyi bir üretici amd tarafında fakat ürün pulse olacaksa 4 gbden vazgeçilmeli. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pulse aldıysanız pişman olabilirsiniz. Sapphire tabii ki daha iyi bir üretici AMD tarafında fakat ürün pulse olacaksa 4 gbden vazgeçilmeli. Teşekkürler
Pulse yerine nitro + tercih edecekseniz hiç düşünmeyin. Hemen bir nitro çekiniz.

https://www.hepsiburada.com/Asus-ro...rti-strix-rx570-o4g-gaming-p-HBV000004RDAM(bu ürün Asus strix 4gb)
https://www.hepsiburada.com/sapphir...dx12-ekran-karti-11266-66-20g-p-HBV00000HAGT6 (sapphire 8gb)
ben sapphirein 8gb modelini aldım bazı yerlerde konular açılmış sapphire rx570 en güçlü modeli deniliyordu bende onu sipariş ettim sizce hangisi fanatiklik yapmadan söylermisiniz?
Pulse aldıysanız pişman olabilirsiniz. Sapphire tabii ki daha iyi bir üretici AMD tarafında fakat ürün pulse olacaksa 4 gbden vazgeçilmeli. Teşekkürler

Pulse yerine nitro + tercih edecekseniz hiç düşünmeyin. Hemen bir nitro çekiniz.
Pulse aldım nitro çok pahalı

4 GB ile 8 gb fiyatı aynıydı bende 8gb aldım

sapphire nitro + en iyisidir
Saphhire pulse aldım nitro+ pahalı

RX 570 8 GB almaktansa Rog strix gibi kaslı ve iyi soğutmalı bir RX 570 4 GB ı tercih ederim, ikinci el piyasası da yüksek olacaktır kendisinin hem. Ki RX 570 8 GB VRAM i hak etmiyor bence.
Siparişi verdim kargolandı bile ama asus için kaslı demekten kastınız ne ve soğutma anlamında herkes sapphire daha iyi dediği için ona yönelmiştir zaten

Nitro+ alınmalı RX modellerde bütçe varsa. 4 GB kart sırf strix serisi diye 2. el piyasası o kadar aman aman yüksek paralar kazandırmaz. Mantıksız bi seçim olur 8 yerine 4 almak. Sapphire de iyidir gömmeye gerek yok. İnsanlar Inno tarzı markalar da kullanıyor adı aklıma gelmeyen piyasası bizde yeni yeni oluşan kartlar. Bi noktadan sonra reklam bazı şeyler bizde bu ekonomiyle kartın daha iyisi varken sırf strix diye gaming x diye asus msi kitliyor 300 500 tl fiyat farkını. Yani tl bazında kitlemiyor dolar bazında kitliyor ama bize yansıması inanılmaz. Bu yüzden bu ekonomiyle bu kadar seçici olmanın lüzumu yok diye düşünüyorum.

Nitro+ alınmalı RX modellerde bütçe varsa. 4 GB kart sırf strix serisi diye 2. el piyasası o kadar aman aman yüksek paralar kazandırmaz. Mantıksız bi seçim olur 8 yerine 4 almak. Sapphire de iyidir gömmeye gerek yok.
Bütçe yok nitro+ 2100 lira ben 1550 liraya aldım pulse modelini 8gb ve 4 GB modelleri aynı fiyat olduğu için tabikide 8gb tercih ettim

Asus rog strix rx 570 OC 4 GB olanını kullanıyorum. Donanım arşivi in g2 sisteminden. Soğutması gerçekten iyi benim kasamın önde 1 ve arkadaki egzoz fanı olmak üzere 2 fanı çalıştırmıyorum motorlarında sorun olduğu için. Sadece önde 2 fan çalışıyor. Ona rağmen oyunlarda 75 dereceyi geçtiğini görmedim.

Bütçe yok nitro+ 2100 lira ben 1550 liraya aldım pulse modelini 8gb ve 4 GB modelleri aynı fiyat olduğu için tabikide 8gb tercih ettim

Hayırlı olsun umarım gecikme olmadan eline ulaşır bol fpsler. :giggle:

Geri