Hangi Rx580 ni almalıyım

Reaksiyon skoru
4
Merhaba benim şuanki ekran kartım 1050ti bugün sattım ve rx580 almak istiyorum ama 4gb ve 8gb modelleri var 4gb modeli alsam 1050ti dan ne kadar güçlü 8gb lık modeli alsam zaten güçlü olduğunu biliyorum sahibindende sıkıntısız bulmaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz

İkisi aynı güçte hocam ancak 8gb olanı tercih edin. 4gb her anlamda yetersiz oluyor.

Bütçeniz ne kadar, 4gb versiyonunu almayın 8gb ta göre çok düşük performans veriyor.

Merhaba benim şuanki ekran kartım 1050ti bugün sattım ve rx580 almak istiyorum ama 4gb ve 8gb modelleri var 4gb modeli alsam 1050ti dan ne kadar güçlü 8gb lık modeli alsam zaten güçlü olduğunu biliyorum sahibindende sıkıntısız bulmaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz
8Gb al kesinlikle, zaten arada 200-300TL oynuyor.

Biri 1060 3GB biri 1060 6GB rakibi bu arada RX 580 4/8GB nin.

Bütçeniz ne kadar, 4gb versiyonunu almayın 8gb ta göre çok düşük performans veriyor.
hocam 2400 e sattım kartımı 2303 tl getiri oluyor ek olarak yine az bişe koyabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8Gb al kesinlikle, zaten arada 200-300TL oynuyor.

Biri 1060 3GB biri 1060 6GB rakibi bu arada RX 580 4/8GB nin.
salı günü para gelicek salı gününe kadar 8gb lık bulabilirsem alıcam temiz bakalım

Hocam bütçeniz elveriyorsa rx6600 almanızı öneririm sahibindende en uygun 4-4.5k arası değişiyor.

Hocam bütçeniz elveriyorsa rx6600 almanızı öneririm sahibindende en uygun 4-4.5k arası değişiyor.
hocam işlemcim de i3 91000f o yüzden fazla açılamıyorum ilerde zaten sistemi kökten değişicem ama bu zamanlarda değişemem

link atmak serbest ise baktığım ilanın linkini atim isterseniz bi bakın furmark testi için yazdım sizede iletirim sonuçları

İkisi aynı güçte hocam ancak 8gb olanı tercih edin. 4gb her anlamda yetersiz oluyor.
sence rx580 8gb vramin tamamini kullanabilir mi allah için bi oturup düşün

klasik türko kankalarim 10 yıllık gpunun gunumuzde 4 veya 8 gb olmasinin bir şeyi ekileyecegini sanıyor. aynen kanka 8 gb olani al cyberpunk ultrada oynarsın

klasik türko kankalarim 10 yıllık gpunun gunumuzde 4 veya 8 gb olmasinin bir şeyi ekileyecegini sanıyor. aynen kanka 8 gb olani al cyberpunk ultrada oynarsın
olay sadece ultraya çekip oyun oynamak değil medium ayarlarda bile 4-5 GB vram kullanan oyunlar var böyle oluncada ekran kartı vram darboğazı yemiş oluyor en basitinden bende 4gb vramli kart kullandım yeni nesil oyunları sırf vramim az diye oynayamadım misal assetto corsa evo ayarlar farketmeksizin fpsim 10-20 arası geziniyordu. Ayrıca çok bir şey biliyormuş gibi üst perdeden konuşmuşsun bidaha yazarken dikkat et ben ne yazıyorum dediğim şey doğrumu değilmi diye.

buda sorumu tabii ki 8gb rx580 marka olarak axle tercih edebilirsin bende var çok memnunum

Son düzenleme:
hocam 2400 e sattım kartımı 2303 tl getiri oluyor ek olarak yine az bişe koyabilirim

salı günü para gelicek salı gününe kadar 8gb lık bulabilirsem alıcam temiz bakalım
hocam eğer o paralara çıkacaksanız rx6600 veya rx6600xt kovalayın daha iyi olur.

rx580 ile squad oynuyorum dotum orta ayarlarda 90 fps alıyorum ve rtx 4060 lı eski sistemimde yüksek oayarlarda 100 fps alıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,949
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri