Neler Yeni

Hangi Sağlayıcıyı Tercih etmeliyim?

Alpatuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsmail Alpatuğ Bayam
Öncelikle merhabalar dostlar.

Türk Telekom kullanıyorum. Ayın 19'unda tarifem bitiyor. Sizce hangi sağlayıcıya geçmeliyim. Fiyatlar baya yükseldi. Kullandığınız uygun ve memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Müşteri hizmetleri konusunda Superonline beni hiç üzmedi ama hem pahalı hem de bazıları müşteri hizmetleri ile problem yaşadığını söylüyor. Ben mi şanslıyım bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telekom alytapısını kullanan Gıbırnet, Poyraznet, Millenicom vs. gibilerine de bir göz atın. Bu aralar duyduğum isimler.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz

Türk Telekom kullanıyorum. Ayın 19'unda tarifem bitiyor. Sizce hangi sağlayıcıya geçmeliyim. Fiyatlar baya yükseldi. Kullandığınız uygun ve memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz?
Kablonet Der Susarım

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Turknet niye önermedin diye sorarsan eğer zamanında bir ton problem yaşadım ve müşteri hizmetlerine bildiğin ulaşamıyordun abonesi isen. Telefon numarasını online işlemler sayfasından değiştirip telefondan ancak öyle ulaşabiliyordum çünkü abonesi isen telesekretere zorluyor. O da abonelik yapan, servis hizmeti konusunda kalifiye olmayanlarla görüşüyordum. O zamanlar yayıncıların reklam gazına gelmiştim.

Hala öyle midir bilmiyorum ama ben internette problem yaşarsam bir muhatabım olsun isterim. Zamanında 20 lira ekstra Superonline'a ödedim ve hala 0 problem. Hatta bedava hız arttırmalar, boş bir tablet(Alcatel) bile verdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknet'in kendi altyapısı iyi bu arada. Yakınında varsa altyapı gigabit vermesi güzel. Keşke yakınımda olsa da o kadar sıkıntıya rağmen katlanırdım müşteri hizmetine(hala aynıysa tabi).

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Ankaradayım süperonline 200 mbps paket kullanıyorum uzun süredir. Memnunum, apartmanınızda varsa tavsiye ederim

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Furkan Demir
Kablonet altyapısı varsa öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Tnc öz
superonline 500mb fiber kullanıyorum gayet memnunum.
tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,754
Üyeler
164,375
Son üye