Mardin'de yaşamıyorum ama keşke orada yaşayabilsem mükemmel bir şehir. Şehir yapısı, insanı her şeyi kendine has. Bayılıyorum Mardin'eHiçmi mardinde yaşayan yok yaa koca forum
Mardinin leş gibi olması dışında bi problem yok. 6 senedir burdayım en kotu şehirMardin'de yaşamıyorum ama keşke orada yaşayabilsem mükemmel bir şehir. Şehir yapısı, insanı her şeyi kendine has. Bayılıyorum Mardin'e
Allah allah. Demek ki yaşamak değil gezmek güzelmiş. Ben gezmiştim bayılmıştım.Mardinin leş gibi olması dışında bi problem yok. 6 senedir burdayım en kotu şehir
Doğru diyosun hocam. Şİmdi aklıma geldi. Mardin ve Nusaybin de çöl sıcağından boğuluyordum yazın. 50 derece sabit. Bide öyle bir nem olmaz ya. Saç kurutma makinesini insanın yüzüne tutarmış gibi. Serin yerde yaşadığım için alışamadım az daha boğuluyordum.Evet gezmek aşırı iyi burda. Ama YAŞANMAZ
Sana söyleyeceğim şeyi kendin söylemişsinDoğru diyosun hocam. Şİmdi aklıma geldi. Mardin ve Nusaybin de çöl sıcağından boğuluyordum yazın. 50 derece sabit. Bide öyle bir nem olmaz ya. Saç kurutma makinesini insanın yüzüne tutarmış gibi. Serin yerde yaşadığım için alışamadım az daha boğuluyordum.
Yoksay listeme almışım önceden haklılığım bir kez daha kanıtlandı bu mesajınlaAçık adreste vereyim, olur mu?
Adres ver yürüyerek gelcem.Eskişehir.