Öneri hangi seriye başlamalıyım ?

Reaksiyon skoru
45
Batman Arkham serisinin 4 oyunuda elimde var sizce Batman Arkham'a mı başlamalıyım yoksa.
Tomb Raider serisinin ilk iki oyunu elimde var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider serinin 3.oyunu olan Shadow of the Tomb Raider elimde yok.
Kısacası hangi seriye başlamalıyım? 3.oyunu oynamasam çok sorun olur mu?

bırak batmani falan git half life başla bir daha gelmez öyle oyun :(

Batman Arkham serisinin 4 oyunuda elimde var sizce Batman Arkham'a mı başlamalıyım yoksa.
Tomb Raider serisinin ilk iki oyunu elimde var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider serinin 3.oyunu olan Shadow of the Tomb Raider elimde yok.
Kısacası hangi seriye başlamalıyım? 3.oyunu oynamasam çok sorun olur mu?
bence batman e başla ben sadece 2013 te çıkanı oynadım ama oynayan çoğu kişi 3 oyunun grafik ve 2 3 ufak fark dışında neredeyse aynı olduğunu söylüyor bence daha kaliteli bir oyun olduğundan batman serisine başla(ben sadece arkham asylum u oynadım güzel oyundu ama çoğu kişi en çok arkham city i seviyor) ama half life 2 ve episodelerine başlarsan @Reindi nin dediği gibi daha sürükleyici olur bende oynanacak oyunlara bir ekleme yapabilirim bioshock infinite aşırı güzel bir oyun bence 1. kez bitirip hikayeyi anlamayınca ve internetten bakınca gaza gelip ertesi gün 2. ye başlamıştım toplamda 3kez bitirdim ve pişman değilim(1 ay içerisinde 3 kez)

Geri