HANGİ SETİ ALMALIYIM?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Ucuz diye bilinmeyen yayınların kitaplarını almak güven vermedi bana. Faydası yerine zararı olabilir.
İlk attığım linktekini Instagram'da çok görüyorum takipçisi de çok fazla ve yorumlardaki 1 2 kişiyle konuştum çok iyi diyorlardı

İlk attığım linktekini Instagram'da çok görüyorum takipçisi de çok fazla ve yorumlardaki 1 2 kişiyle konuştum çok iyi diyorlardı
Hocam o kitapları almayın.Instagramda botu basmışlar,basmışlar ulu ortada öyle çıkıyor.Onlara hiç inanmayın.Bildikleri filan yok onu yapacam bunu yapacam diyorlar,yapmıyorlar.Gidin düzgün bir tane düzgün marka kitap alın vallaha daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde gidiyor.Bunu bilmezsen bittin!!!! Ösym hep bunu soruyor.90 günde 30k sıralama ister misin diye sallıyorlar reklamı yapıyorlar sonra postları silip 3-4 gün sonra yine atıyorlar

kitapçıları gezin öyle inceleyin bu kitaplar bilgileri eksik oluyor genelde hani sosyalda ortalama bir şeyler bilsen yeterlide mat fen detay bilmen gerek

kitapçıları gezin öyle inceleyin bu kitaplar bilgileri eksik oluyor genelde hani sosyalda ortalama bir şeyler bilsen yeterlide mat fen detay bilmen gerek
Anladım konu anlatımlı böyle ders ders detaylı anlatımlı kitapçık gibi olan kitap vs biliyomusunuz? Varsa atarmisiniz soru bankasına ihtiyacım yok bu tarz birşeye ihtiyacım var

Anladım konu anlatımlı böyle ders ders detaylı anlatımlı kitapçık gibi olan kitap vs biliyomusunuz? Varsa atarmisiniz soru bankasına ihtiyacım yok bu tarz birşeye ihtiyacım var
Ders defterleri oluyor benim hocam yayınları, murat yayınlarınının,Kr akademi yayınları vb. İllaki onlarda da bilgi eksikliği olacağını düşünüyorum bence onları inceleyin başka kitaplarda olur 1 tanesini alın 2-3 farklı YT kanallarını konu anlatımlarını da inceleyin aldığınız defterde eksik bilgi varsa üzerine yazabilirsiniz veya deftere özet çıkarabilirsiniz

Ders defterleri oluyor benim hocam yayınları, murat yayınlarınının,Kr akademi yayınları vb. İllaki onlarda da bilgi eksikliği olacağını düşünüyorum bence onları inceleyin başka kitaplarda olur 1 tanesini alın 2-3 farklı YT kanallarını konu anlatımlarını da inceleyin aldığınız defterde eksik bilgi varsa üzerine yazabilirsiniz veya deftere özet çıkarabilirsiniz
Tamamdır bakayım onlara teşekkür ederim

Hocam bu ürün nasıldır sizce limit ve omba yayınları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu ürün nasıldır sizce limit ve omba yayınları
https://www.kitapsec.com/mobil/2022-tyt-osym-bunlari-sorar-hap-bilgilerle-son-tekrar_urn684663.html

Yada bunu alıp yanına soeu bankası mi almak mantıklı olur hocam ?

Tyt ombo yayınlarında bilginin yeterli olmadığını duymuştum size tavsiyem kitapevilerinden incelemeniz
Bunlar kitapevlerinde yokmuş o yüzden mecbur internetten alicam limit yayınlarının tüm dersler konu anlatımı var ama tek kitap mantıklı olurmu almak?

Yardımcı olur musunuz? Hangisini almalıyım?
Fiyatları da çok inandırıcı gelmedi .
Test kitabı konusunda kendini kanıtlamış ve ne olduğu bilinen yayınları tercih etmeniz sizin yararınıza olucaktır

Fiyatları da çok inandırıcı gelmedi .
Test kitabı konusunda kendini kanıtlamış ve ne olduğu bilinen yayınları tercih etmeniz sizin yararınıza olucaktır
Bunlar kitapevlerinde yokmuş o yüzden mecbur internetten alicam limit yayınlarının tüm dersler konu anlatımı var ama tek kitap mantıklı olurmu almak?
Hocam konu anlatımlı elimde bulunan bir kitap lazım limit tatmin eder mi? sizce ? Tek sıkıntısı tek kitap olması attığım 8 li hap konu tekrarı alıp ayriyetten soru Bankası alsam daha mı mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,255
Üyeler
195,311
Son üye
Naasuh
Geri