Hangi sistem alınır?

PewSyt

80+
Reaksiyon skoru
18
Dostlar Abdullah abi düşük bütçe sistem getirmeyeceğini söyledi bende başka pclere yöneldim. Sizce ne almalıyım?

3200G'li Vatan'da toplama APU sistem

Hangisini almalıyım veya sizin bir öneriniz varmı, bütçem monitör dahil 3.5-4k
İlgilenirseniz şimdiden teşekkürler.

Dostlar Abdullah abi düşük bütçe sistem getirmeyeceğini söyledi bende başka pclere yöneldim. Sizce ne almalıyım?

1. sistem daha mantıklı 2si de max rx570 belki oc ile fln rx580 zorlayabilir ama 1. sistem daha fazla performans verir abdullah abinin toplayacağı pc büyük ihtimal 4000₺ üstü olacak

bence apu alın toplam bütç enedir

Bence Abdullah Bey'in sistemi de aşağı yukarı a2.5 gibi olur. Beklemekten zarar gelmez.

Monitör dahil 3.5-4k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitör 4ms ve depolama 240gb yetersiz olacağını düşünüyorum.
Dostum 1ms ile 5ms i fark edemezsin fazla hem 4k sistemden de faxla bir şey bekleme ...

Monitör dahil 3.5-4k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitör 4ms ve depolama 240gb yetersiz olacağını düşünüyorum.

1 ms ile 4ms arasında sadece 0.003 kadar fark vardır ben bunu algılarım diyorsan git yarın ultra yavaş çekim olarak işe başla ayrıca 4k lık sistem arkadaşın dediğini alın monitörün 4ms olması birşeyi değiştirmez

1 ms ile 4ms arasında sadece 0.003 kadar fark vardır ben bunu algılarım diyorsan git yarın ultra yavaş çekim olarak işe başla ayrıca 4k lık sistem arkadaşın dediğini alın monitörün 4ms olması birşeyi değiştirmez
Sinerji güvenilir mi?

Attığınız sistemde 240 GB SSD var, içime kurt düştü yeterli olur mu sizce?

olmadı sonradan bir adet hdd taarsınız 570 ile 560 kıyaslanamaz bile 570 li olan her türlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,299
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri