Snerjiiden topladim7900xt bence daha iyi bilgili biri yazarsa bende almayı düşünüyorum hangi siteden topladınız
2 sistemde alınmaz kazıkbeyler iki sistemden birini almayı düşünüyorum karasız kaldım. 2k için FP olarak hangisini almalıyım ? daha fp başka sistem var mı eş değer parçalardan yoksa kasımı mı beklemeliyim . çok kararsız kaldım
RX 7900 GRE ile RTX 4070 Super arasında sadece %2'lik bir farkla RX 7900 GRE önde. Fakat RX 7900 GRE olan sistem bana pahalı geldi. Ben olsaydım RTX 4070 Super olanı alırdım (incehesap) ama Frisby marka kasa ve PSU kullanılmış. Frisby PSU'lar önerilmiyor genelde.beyler iki sistemden birini almayı düşünüyorum karasız kaldım. 2k için FP olarak hangisini almalıyım ? daha fp başka sistem var mı eş değer parçalardan yoksa kasımı mı beklemeliyim . çok kararsız kaldım
RX 7900 GRE ile RTX 4070 Super arasında sadece %2'lik bir farkla RX 7900 GRE önde. Fakat RX 7900 GRE olan sistem bana pahalı geldi. Ben olsaydım RTX 4070 Super olanı alırdım (incehesap) ama Frisby marka kasa ve PSU kullanılmış. Frisby PSU'lar önerilmiyor genelde.d
2 sistemde alınmaz kazık
Santos 7A - Game Garaj
Santos 7A ,Son Nesil AMD işlemci seçenekleri, ASUS marka bileşenleri, Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Ekran kartı, DDR5 anakart ve ram seçenekleri ile ''Santos 7A'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Daha fp sistem var miRX 7900 GRE ile RTX 4070 Super arasında sadece %2'lik bir farkla RX 7900 GRE önde. Fakat RX 7900 GRE olan sistem bana pahalı geldi. Ben olsaydım RTX 4070 Super olanı alırdım (incehesap) ama Frisby marka kasa ve PSU kullanılmış. Frisby PSU'lar önerilmiyor genelde.
Bu GameGaraj'da ki sistem alınabilir.2 sistemde alınmaz kazık
Santos 7A - Game Garaj
Santos 7A ,Son Nesil AMD işlemci seçenekleri, ASUS marka bileşenleri, Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Ekran kartı, DDR5 anakart ve ram seçenekleri ile ''Santos 7A'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
beyler iki sistemden birini almayı düşünüyorum karasız kaldım. 2k için FP olarak hangisini almalıyım ? daha fp başka sistem var mı eş değer parçalardan yoksa kasımı mı beklemeliyim . çok kararsız kaldım
beyler iki sistemden birini almayı düşünüyorum karasız kaldım. 2k için FP olarak hangisini almalıyım ? daha fp başka sistem var mı eş değer parçalardan yoksa kasımı mı beklemeliyim . çok kararsız kaldım