Neler Yeni

Hangi Sistemi Almalıyım?

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Bütçe
11250
Sinerji Bilgisayar'daki Sistem

Sistem bu. Özelleştirmeler GOLD ZERO 650W - 5600X olarak yapılacak. Kasanın hava akışı kötü diye biliyorum. Ön fanların yanında hava alması için küçük bir boşluk var ama yeterli olmaz bence. Sapphire Pulse ekran kartı da aşağıdaki sistemlerin ekran kartlarına göre daha fazla ısınıyor. Benim için ekran kartının ısınmaması çok önemli

Toplam: 11.119 TL

Game Garaj'daki Sistem

Sistem bu.
Özelleştirmeler 5600x - Red Devil RX 6600 XT - NETAC N930E 250GB SSD - ASUS PRIME ANAKART şeklinde yapılacak. Kasanın hava akışı önü mesh yapılı oldugu için daha iyi. Yanındaki temper cam hiç vida ile uğraşmadan kapı gibi açılıp kapanabilir oldugu için çok iyi. Hiç vidayı sökmek ile uğraşmadan oturdugum yerden kasanın içini istedigim gibi havalandırabilirim. Ekran kartının soğutması da baya iyi. Buradaki tek sorun 250GB depolamasının olması. Daha yükseğe çıkamıyorum maalesef gönül ister ki a2000 olsun. Bütçem buna yetiyor. Sonradan 1tb hdd alabilirim ama diğer sistemler yüzünden kararsızım.

Toplam: 11.235 TL

Molecule PC'deki Sistem

Sistem bu. Özelleştirmeler 5600x - FSP HYPER K 600W - RAM 2X8 şeklinde yapılacak. Bu kasanın soğutması bence Sinerji'deki sisteme göre daha kötü. Onda daha fazla hava alacak yer var gibi. Ekran kartının soğutmasını anlatmaya gerek yok. Bence adaylar arasında en iyi soğutmaya sahip olan kart bu. Normalde direkt bu sistemi alıp geçerim ama Molecule PC güvenilir mi hiçbir fikrim yok. Birkaç yorum okudum ama sadece bunlarla kaldı. Dün gece instagramdan sorularımı yazdım saat 23:00 civarlarında gece 01:30 gibi görüldü attılar. Gece oldugu için rahatsız etmek istemediler herhalde.

Toplam: 11.030 TL

------------------------------------------------------------

ethereum 3.800 oldu daha da artacak gibi. Sizce hangi sistemi almalıyım ben Game Garaj'a daha yakın gibiyim sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Molecule'deki sistem bence baya iyi ama güvenemiyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uchiha Itachi

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Sinerji Bilgisayar'daki Sistem

Sistem bu. Özelleştirmeler GOLD ZERO 650W - 5600X olarak yapılacak. Kasanın hava akışı kötü diye biliyorum. Ön fanların yanında hava alması için küçük bir boşluk var ama yeterli olmaz bence. Sapphire Pulse ekran kartı da aşağıdaki sistemlerin ekran kartlarına göre daha fazla ısınıyor. Benim için ekran kartının ısınmaması çok önemli

Toplam: 11.119 TL

Game Garaj'daki Sistem

Sistem bu.
Özelleştirmeler 5600x - Red Devil RX 6600 XT - NETAC N930E 250GB SSD - ASUS PRIME ANAKART şeklinde yapılacak. Kasanın hava akışı önü mesh yapılı oldugu için daha iyi. Yanındaki temper cam hiç vida ile uğraşmadan kapı gibi açılıp kapanabilir oldugu için çok iyi. Hiç vidayı sökmek ile uğraşmadan oturdugum yerden kasanın içini istedigim gibi havalandırabilirim. Ekran kartının soğutması da baya iyi. Buradaki tek sorun 250GB depolamasının olması. Daha yükseğe çıkamıyorum maalesef gönül ister ki a2000 olsun. Bütçem buna yetiyor. Sonradan 1tb hdd alabilirim ama diğer sistemler yüzünden kararsızım.

Toplam: 11.235 TL

Molecule PC'deki Sistem

Sistem bu. Özelleştirmeler 5600x - FSP HYPER K 600W - RAM 2X8 şeklinde yapılacak. Bu kasanın soğutması bence Sinerji'deki sisteme göre daha kötü. Onda daha fazla hava alacak yer var gibi. Ekran kartının soğutmasını anlatmaya gerek yok. Bence adaylar arasında en iyi soğutmaya sahip olan kart bu. Normalde direkt bu sistemi alıp geçerim ama Molecule PC güvenilir mi hiçbir fikrim yok. Birkaç yorum okudum ama sadece bunlarla kaldı. Dün gece instagramdan sorularımı yazdım saat 23:00 civarlarında gece 01:30 gibi görüldü attılar. Gece oldugu için rahatsız etmek istemediler herhalde.

Toplam: 11.030 TL

------------------------------------------------------------

Bu akşam almayı planlıyorum malum ethereum 3.800 oldu daha da artacak gibi. Sizce hangi sistemi almalıyım ben Game Garaj'a daha yakın gibiyim sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Molecule'deki sistem bence baya iyi ama güvenemiyorum.
Bütün siteler güvenilir, gamegarajda ki sistemi öneririm bütçeniz ne kadar bilmiyorum eğer 12k olabiliyorsa bunu alabilirsiniz.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Moleculedekini alırdım ben olsam.

Dytonius

80+
Eğer istanbul'da oturuyorsan dostum İtopya'nın beylikdüzü ve acıbadem şubesinde Bu sistem stokta var orda değerlendirilebilir bir sistem bu devirde bu fiyata zor

yikaraca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Karaca
Reis ne yaptın hangi sistemi aldın benim de 11.500 tl bütçem var kasa arayışındayım

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru