ahmet.arslan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Ahmet Berke Arslan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ilk videoyu izledim evet i3 oyun performansı icin daha iyi gibi gözüküyor ama yorumlarda bazı insanlar fake fln demis ya valla hocam cidden bilgisiz olduğum için şimdi kararsız kaldim ne yapacağımı şaşırdım şimdi 2. Videoyu izleyeceğim
Hocam yukarda belirttiğim gibi oyun performansı olarak evet daha iyi duruyor işlemci ama bu son attığınız sistemde ekran kartı 12gb vramli fln mi ya da diğer bileşenleri ona nazaran iyi mi ek olarak hepsi uyum içinde çalışır mii ve en önemlisi o ilk pcye göre bu daha mi iyi daha mi alinabilir potansiyelde
2. Videoda aynı şekil daha iyi AMD den oyleli ama yukarda belirttiğim gibi hocam onlara açıklık getirirseniz memnun olurum
https://pckolik.com/urun/hypnos-oyun-bilgisayari/ hocam bu nasıl?
@Voisxe Hocam şu son pcye bakıp sizin attığınız ve benim il attığım pcye nazaran bu 3lu arasından sizin son kararınız nedir ve yukarda sorduğum sorulara da cevap verebilirseniz memnun kalirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yukarda belirttiğim gibi oyun performansı olarak evet daha iyi duruyor işlemci ama bu son attığınız sistemde ekran kartı 12gb vramli fln mi ya da diğer bileşenleri ona nazaran iyi mi ek olarak hepsi uyum içinde çalışır mii ve en önemlisi o ilk pcye göre bu daha mi iyi daha mi alinabilir potansiyelde
Attığım videoları izleyin hocam, fikriniz değişecektir bence.
i3 12100f, ryzen 5 5600
i5 13400f vs ryzen 7 5700x
özelleştirip intel Core i5 13400F alabilirsin, ryzen 7 5700x kafa tutuyor, mouse pad hediyesi var, artı kalan 3000-4000 TL'ye de ekipmanlarını daha da güçlendirirsiniz ya da başka şeyler, bence böyle çok daha mantıklı duruyor.
2. Videoda aynı şekil daha iyi AMD den oyleli ama yukarda belirttiğim gibi hocam onlara açıklık getirirseniz memnun olurum
https://pckolik.com/urun/hypnos-oyun-bilgisayari/ hocam bu nasıl?
@Voisxe Hocam şu son pcye bakıp sizin attığınız ve benim il attığım pcye nazaran bu 3lu arasından sizin son kararınız nedir ve yukarda sorduğum sorulara da cevap verebilirseniz memnun kalirim.
Son düzenleme: