Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi Sistemi Tercih Edersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Ilk videoyu izledim evet i3 oyun performansı icin daha iyi gibi gözüküyor ama yorumlarda bazı insanlar fake fln demis ya valla hocam cidden bilgisiz olduğum için şimdi kararsız kaldim ne yapacağımı şaşırdım şimdi 2. Videoyu izleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yukarda belirttiğim gibi oyun performansı olarak evet daha iyi duruyor işlemci ama bu son attığınız sistemde ekran kartı 12gb vramli fln mi ya da diğer bileşenleri ona nazaran iyi mi ek olarak hepsi uyum içinde çalışır mii ve en önemlisi o ilk pcye göre bu daha mi iyi daha mi alinabilir potansiyelde
Attığım videoları izleyin hocam, fikriniz değişecektir bence.
i3 12100f, ryzen 5 5600

i5 13400f vs ryzen 7 5700x

özelleştirip intel Core i5 13400F alabilirsin, ryzen 7 5700x kafa tutuyor, mouse pad hediyesi var, artı kalan 3000-4000 TL'ye de ekipmanlarını daha da güçlendirirsiniz ya da başka şeyler, bence böyle çok daha mantıklı duruyor.

2. Videoda aynı şekil daha iyi AMD den oyleli ama yukarda belirttiğim gibi hocam onlara açıklık getirirseniz memnun olurum

https://pckolik.com/urun/hypnos-oyun-bilgisayari/ hocam bu nasıl?

@Voisxe Hocam şu son pcye bakıp sizin attığınız ve benim il attığım pcye nazaran bu 3lu arasından sizin son kararınız nedir ve yukarda sorduğum sorulara da cevap verebilirseniz memnun kalirim.

Son düzenleme:

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Ilk videoyu izledim evet i3 oyun performansı icin daha iyi gibi gözüküyor ama yorumlarda bazı insanlar fake fln demis ya valla hocam cidden bilgisiz olduğum için şimdi kararsız kaldim ne yapacağımı şaşırdım şimdi 2. Videoyu izleyeceğim

Hocam yukarda belirttiğim gibi oyun performansı olarak evet daha iyi duruyor işlemci ama bu son attığınız sistemde ekran kartı 12gb vramli fln mi ya da diğer bileşenleri ona nazaran iyi mi ek olarak hepsi uyum içinde çalışır mii ve en önemlisi o ilk pcye göre bu daha mi iyi daha mi alinabilir potansiyelde

2. Videoda aynı şekil daha iyi AMD den oyleli ama yukarda belirttiğim gibi hocam onlara açıklık getirirseniz memnun olurum

https://pckolik.com/urun/hypnos-oyun-bilgisayari/ hocam bu nasıl?
çok iyide stokta yok
sana sistem buldum bekle en mantıklısı hangisi ona göre döneceğim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,643
İsim
Hacı
Çok pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
çok iyide stokta yok
sana sistem buldum bekle en mantıklısı hangisi ona göre döneceğim

Hocam valla teşekkür ederim ya sagolun varolun

Hocam valla teşekkür ederim ya sagolun varolun
Evet stokta yok bende gördüm onu kötü oldu neyse tekrardan sagolun hocam cevabinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Yaptım öyle fiyatlar aynimsi zaten sizin son kararınız bu mu hocam
Evet hocam, daha iyisini bulamadım, 1080p için rx 6750 xt 12 gb çok uzun ömürlü olacaktır, 500 gb ssd yetersiz olursa, kingston 1 tb özelleştirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Anladim peki parcalar vs uyuşmazlık veya ilerde sikinti çıkar mı?

Sizin bu son attığınız sistem icin soruyorum bunları hocam

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Anladim peki parcalar vs uyuşmazlık veya ilerde sikinti çıkar mı?

Sizin bu son attığınız sistem icin soruyorum bunları hocam
çıkarmaz hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin.
rx 6650 xt, rx 6700 gibi düşün performansları aynı sayılır, aralarındaki fark böyle.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır umarım alirim ve aldıktan sonra sizinle monitör içinde görüşmek isterim bende buna ısındım cidden iyi gözüküyor diğer forumlarda da bazı arkadaşlara sormuştum onlardan da son cevabı alınca karar vereceğim bu son bilgisayara sizin attığınıza yani teşekkür ettim sagolun cidden ugrastiniz ek olarak yani karşılaştırma videoları vs. Attiniz teşekkür ederim size saglicakla kalin suanlik aklımda bir soru da kalmadı son pc ile ilgili de görüşmek üzere tekrardan sagolun teşekkür ederim

6700xt-5600 var bende merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
Teşekkürler galiba onu almayacağım su son pc yi alacağım konuşmada geçen son pc

6700xt-5600 var bende merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
Ve o sisteme neredeyse sorduğum kişiler fiyat bakımında pahali dediler oyleli

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır umarım alirim ve aldıktan sonra sizinle monitör içinde görüşmek isterim bende buna ısındım cidden iyi gözüküyor diğer forumlarda da bazı arkadaşlara sormuştum onlardan da son cevabı alınca karar vereceğim bu son bilgisayara sizin attığınıza yani teşekkür ettim sagolun cidden ugrastiniz ek olarak yani karşılaştırma videoları vs. Attiniz teşekkür ederim size saglicakla kalin suanlik aklımda bir soru da kalmadı son pc ile ilgili de görüşmek üzere tekrardan sagolun teşekkür ederim

6750xt li olanı mı alacaksın?

Ben olsam bunu alırdım parça kalitesi sağlam bu fiyatta başka hazır sistem yok yarın çıkacak msi sistemi bekleyebilirsin

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe

Hocam sistemler çoğalmaya başlıyor, en son attığımın amd versiyonu olarak düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom