Yardım Hangi site daha hızlı ?

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Trendyolmu yoksa hepsiburada mı hızlı getirir ürünü

Ürünü siteler değil, kargo şirketleri getiriyor.
Getiren kargo firmalarının da süre taahhüdü yok.
Yani hiç belli olmaz. 3 günde de gelebilir, 33 günde de gelebilir.

Ürünü site getirmiyor dostum

Trendyolmu yoksa hepsiburada mı hızlı getirir ürünü
getirme değilde yollama yönünden sorarsan n11 daha şey satıcıyla birebir konuşup rica edersen o gün içinde bile yolluyabiliyor çok sefer kullandım :)

Kargonun acentesindeki yoğunluk bile önemli, aktarma noktasındaki yoğunluk da önemli. yani senin elinde olmayan sebeplerden dolayı erkende gelebilir geç de gelebilir.

Kargonun acentesindeki yoğunluk bile önemli, aktarma noktasındaki yoğunluk da önemli. yani senin elinde olmayan sebeplerden dolayı erkende gelebilir geç de gelebilir.
Senin anakart ekran kartından pahalı.

Senin anakart ekran kartından pahalı.
Hatta ekran kartım ikinci el. çünkü anakart indirimde aldım. işlemciyi indirimde aldım 1 ay önce zaten o indirimler sistem toplamaya vesile oldu şimdi 1 ay sonraki fiyatları karşılaştırdım 700 tl kar etmişim o 700 tl ye de sıvı soğutma aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ekran kartım ikinci el. çünkü anakart indirimde aldım. işlemciyi indirimde aldım 1 ay önce zaten o indirimler sistem toplamaya vesile oldu şimdi 1 ay sonraki fiyatları karşılaştırdım 700 TL kar etmişim o 700 TL ye de sıvı soğutma aldım.
anakart ı ileriye dönük aldım. o yüzden x570 chipsetli yoksa ekran kartını iyi alsam işlemciyi iyi alsam bu sefer b450 almam gerekiyordu o yüzden yani. ekran kartının performansı çok iyi her oyunu oynatıyor ve 900 tl ikinci el mining li hiçbir sorunuda yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,572
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri