Hangi sıvı soğutucu tercih edilmeli

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,646
dostlar selam 7800x3d için sıvı soğutucu arıyoruz kasa xigmatek cockpit sanırsam tavandan 240 destekli bilen varsa nasıl öğrenebileceğimize iyi olur 240 ise bu işlemci için yeterli olur mu enermax240 ve benzerleri ya da ön fanlar sökülüp dik montaj 360mm mi yapılmalı

240mm sıvı soğutma pek önerilmiyor. Onun yerine sağlam bi kule tipi olabilir.

hocam önerdiğiniz hava soğutma çok iyi çoğu zaman bende öneririm fakat 7800x3d gibi bir yaratığa yetebileceğini sanmıyorum :D eğer testi falan varsa atarsanız mutlu olurum öğrenmek isterim.
İnternette test videoları var. Kendi tanıdıklarıma ve forumda bir çok kişiye aldırttığım bir soğutucu. Kendim test yapmışlığım bile oldu. Silikon kalitesi kötü denk gelmediği sürece yeterli bir soğutucu. Neredeyse tüm 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi. 7800x3d aşırı fazla ısınan bir işlemci değil zaten. Sorun olmaz

Alttaki ürün üsttekinden iyi zaten
değil hocam altaki ürün fp ve çok iyi olsada üsteki ürün soğutma anlamında daha iyi ben zaten altakini öneririm fakat bütçe bolsa üstekini alırdım.

Ekler

• 1740228338853.png
    1740228338853.png
    352.4 KB · Hit: 30
İnternette test videoları var. Kendi tanıdıklarıma ve forumda bir çok kişiye aldırttığım bir soğutucu. Kendim test yapmışlığım bile oldu. Silikon kalitesi kötü denk gelmediği sürece yeterli bir soğutucu. Neredeyse tüm 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi. 7800x3d aşırı fazla ısınan bir işlemci değil zaten. Sorun olmaz
kesinlikle 240mm sıvı soğtucu yerine peerlees asassin tercih etmek her zaman daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam arkadaşın işte benim olsa atacağımda xigmatek cockpit bulabilirseniz ben anlamadım
hocam 240m destekliyor peerlees assasini yapıştırın. 240m sıvı soğutucu alacağınıza peerlees assasin hava soğutucusunu yapıştırın gitsin.

değil hocam altaki ürün fp ve çok iyi olsada üsteki ürün soğutma anlamında daha iyi ben zaten altakini öneririm fakat bütçe bolsa üstekini alırdım.
Başka modelle karıştırmışım hocam tamam sağolun düzelttiğiniz için :peepokalp:

kesinlikle 240mm sıvı soğtucu yerine peerlees asassin tercih etmek her zaman daha iyidir.

hocam 240m destekliyor peerlees assasini yapıştırın.
Şuan Peerless Assassin 1400, Phantom Spirit 1500. Bu kadar az dark varken Phantom Spirit alınması daha da mantıklı.

Belki işinize yarar hocam.
ARCTIC Liquid Freezer II en iyi soğutmalardan biri ve 280mm ona rağmen yakın performans veriyorlar, onu da ekleyeyim yani.

Geri