13400f i5marka olarak tabii ki msi ama soğutma performansları hakkında pek bilgim yok işlemci nedir bu arada?
Kanka maks o msi fiyatı kadar işte 2200 civarı falan biraz kendimi sıkıp alıcam zatenSoğutmayı ayrı olarak alıp kendin tak.
Bütçen nedir ona göre kaliteli bir şey önereyim.
Bakayim bi kankamSinerjide ls520 var 2200 dü galiba. Ayrı olarak onu al. Ls520 bunları tek yumrukta bayıltır
2700 yazıyor kanka fiyatıSinerjide ls520 var 2200 dü galiba. Ayrı olarak onu al. Ls520 bunları tek yumrukta bayıltır
Kanka maks o msi fiyatı kadar işte 2200 civarı falan biraz kendimi sıkıp alıcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakayim bi kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
2700 yazıyor kanka fiyatı
Hee pardon yanlış bakmışım kendim kurabilir miyim ki acaba sorun çıkmasınKargo dahil 2350DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kurabilirsin kurulumu çok basit.Hee pardon yanlış bakmışım kendim kurabilir miyim ki acaba sorun çıkmasın
Hiç birini kesinlikle alma, LS520-LT520al montajı yapamazsan konu açıp beni etiketle direkt yardımcı olurum, zaten kolay bir şey. Dediğim modeller hem daha ucuz hem de top seviye modellerden. Cooler master ve msi giriş seviye aiolarin yüzüne bakılmaz.Hazır sistem alıcam da hangi sıvı soğutma daha iyi olur sadece ilk ikisini alma şansım var msi b240 mı yoksa gamebooster titan 240 mı sebepleriyle yazarsanız sevinirim
Tamamdır öyle yapayimHiç birini kesinlikle alma, LS520-LT520al montajı yapamazsan konu açıp beni etiketle direkt yardımcı olurum, zaten kolay bir şey. Dediğim modeller hem daha ucuz hem de top seviye modellerden. Cooler master ve msi giriş seviye aiolarin yüzüne bakılmaz.