DisastrousTR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
2 TB ssd almak istiyorum. Bu ssd bilgisayarda kullanmak için değil, taşınabilir depolama olarak kullanılacak. Taşınabilir ssd almak istemememin sebepleri var. 1.si içleride termal pad yok. Isınacağını düşündüğüm için içim rahat olmuyor. 2.si hızlarını pek beğenmiyorum. En fazla saniyede 1000 mb/s hızlara felan çıkıyor. 3.sü birkaç ay öncesine kadar fiyatları hemen hemen aynıya geliyordu. Taşıma kutusu ve ssd yi aldığımız zaman. Şuan fiyatlar biraz arttı tabi. Kaliteli bir taşıma kutusu aldım. Kasım indirimlerinde 800 lira civarına gelmiş oldu. Şimdi ssd bakıyorum ama para denkleştiremedim aralık gibi ancak alabileceğim. Ama fiyatlar da malum artıp duruyor. Aklımda gen 4 ssd almak var. Çünkü gen 4 hızların bana yeteceğini düşünüyorum. Ve gen 5 olanlar da biraz pahalı. Aklımda WD Black SN7100 versiyonu vardı. Fakat fiyatı uçtu gitti. Ucuz olanlardan Kioxia G3 var. Başka öneriler varsa dinlemek isterim. Alacağım ssd nin kapasitesini değiştirmeyeceğim. Onu konuşmaya gerek yok. Onun dışında ne önerebilirsiniz?