Neler Yeni

Hangi ssd yi almalıyım

yldzemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Yıldız
Instagram
yldzemir_
Steam
yldzemir
Discord
yldzemir#6119
Laptop kullanıyordum gece 1 de Laptopu kapattim ve sabah baktığımda bad sector yediğini anladım sağa sola bükünce cihazı harddisk (hdd) bozulmuş bende ssd almak istedim baya araştırma yaptım 2 hafta oldu normalde 2 yıldır kontrol ediyorum piyasayi fiyatlar uçtu neyse 250-300tl bütçem var kingston a400 240gb modeli hoşuma gitti başka önerisi olan varsa yazasin bx500 öneriliyordu ısınma sorunu yüzünden yavaşlıyor muş kullanan varsa anlatsın ona göre yani bide tatile denk geldi ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Samsung SSD ler kaliteli ama pahalı. Kingston a400 çoğu kişi tarafından öneriliyor. İndirimde denk gelirse ben de alacağım Laptop için. Sandisk, jamesdonkey, hi-level falan pek önerilmiyor. 1 sene içinde bozulma/performans kaybetme olasılığı çok yüksek.

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Laptop kullanıyordum gece 1 de Laptopu kapattim ve sabah baktığımda bad sector yediğini anladım sağa sola bükünce cihazı harddisk (hdd) bozulmuş bende ssd almak istedim baya araştırma yaptım 2 hafta oldu normalde 2 yıldır kontrol ediyorum piyasayi fiyatlar uçtu neyse 250-300tl bütçem var kingston a400 240gb modeli hoşuma gitti başka önerisi olan varsa yazasin bx500 öneriliyordu ısınma sorunu yüzünden yavaşlıyor muş kullanan varsa anlatsın ona göre yani bide tatile denk geldi ya
James Donkey alabilirsin

Şaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf
Fiyatı düşük bilindik markaları alabilirsin aralarında çok bir fark olmuyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ssd diyince aklıma ilk gelen Samsung oluyor ömürlük ssd yapıyorlar.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuncay Söğüt
F/P olarak Crucial öneriyorum bende

yldzemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Yıldız
Instagram
yldzemir_
Steam
yldzemir
Discord
yldzemir#6119
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung 860 evo 250gb kullanıyorum memnunum, fiyatı 300 lira civarında idi aldığımda. Piyasasına bi bak istersen.
Oops 400tl falan olmuş 250gb olan çok fazla Bi ssd için

Samsung SSD ler kaliteli ama pahalı. Kingston a400 çoğu kişi tarafından öneriliyor. İndirimde denk gelirse ben de alacağım Laptop için. Sandisk, jamesdonkey, hi-level falan pek önerilmiyor. 1 sene içinde bozulma/performans kaybetme olasılığı çok yüksek.
Aynen baya öneriliyordu soğutması demir kasa olduğu için pek ısınmıyormus

James Donkey alabilirsin
D rami var deniyor ama kronik sorunlu çıkma olasılığı varmış o riske girmek istemiyorum iade edebilirim ama tatil içinde lazım bana fiyatlar daha artmadan almak lazım

F/P olarak Crucial öneriyorum bende
Bx500 falan çok ısınıyor deniliyor buda perf. Düşüşüne neden oluyormuş laptop zaten çok iyi soğumuyor bide donma takılma istemiyor artık hep Bi kasma yaşadım hdd de ssd f/p olsun istiyorum yorumlarınız için tskk galiba a400 240gb modelini alıcam sorun olursa formda paylaşırım

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Bütçenizi 40 TL daha arttırabilirseniz Samsung öneririm.

Ama arttıramam diyorsanız Kingston A400, UV500, HyperX Fury ve Gigabyte SSD'lerin 240 GB'lik modeline bakabilirsiniz.

Crucial BX500 şans modeli. Alıp çok memnun kalan da var; kullanıp ısınan, sağlığı düşen de var. Ben olsam almazdım.

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
James Donkey +

tns1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuz
4-5 senedir hi-level ultra 240gb kullanıyorum. Donanımhaber Forum'da inceleme konum var. Hala tık demedi. 3.nesil i7 laptopda kullanıyordum. Şimdi de yeni topladığım masaüstüne taktım. Daha iyi performansla çalışıyor.

saphary

80+
Kingston, bütçe varsa Samsung. JD gibi ne olduğu belirsiz SSD'ler almayalım, aldırmayalım.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bilgekaan Sarohan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları,Editörlük
Sandisk'den yürümen daha mantıklı olacaktır.
Hem garantiside var yarı yolda bırakmaz.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,593
Üyeler
164,339
Son üye
saplargecer55
Top Bottom