Hangi SSD yi almalıyım?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,028
Bütçe
99999999999999999999999999
Kioxia nın okuma yazması iyi ama markasına güvenmiyorum. Ben kararsız kaldım. Sizce hangisi?

Ben olsam bunu alırdım

Şunu da ekleyeyim:)
Güzelmiş

Kioxia nın okuma yazması iyi ama markasına güvenmiyorum. Ben kararsız kaldım. Sizce hangisi?
o bütçe ne ?

Ben 1 hafta önce notebook uma "sandisk 240gb 540-440 ssd" aldım ve çok memnunum 246 tl idi en son sizede onu tavsiye ederim

Bunlardan biri olmasında. https://forum.donanimarsivi.com/konu/kronik-sorunlu-ssdler-ve-sorunlari.35090/

Selam Dostum

Hangi SSD almalıyım cidden önemli ve detaylı bir konu ama basitçe yanıt vermek lazım senin için özet geçmeye çalışıcam. Eğer günlük bir kullanıcı isen ve web de geziniyor ve işletim sistemin daha hızlı açılsın istiyor isen Sata sana yeter. Oyun oynarken (özellikle kapsamlı oyunlar için) NVMe bir SSD daha keyif verir ama bütçeni harcamak istemiyorsan yüksek kapasiteli bir Sata da iş görür dert etme :) sana tavsiyem 1 tb ideal bir kapasite birazda pahalı olsada tercih et çünkü aynı serinin 500 gb ile 1 tb arasında TBW (Firmanın garanti için verdiği tb değeri) farklı olcaktır. her şey hız değildir unutma NAND üreten firmaların ürünleri farklı kalitede olur,

SSD Konusunda sorun yaşarsan burdayım Dostum :)

R.SERDAR ŞAHİN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,946
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri