Neler Yeni

Yardım Hangi SSD'yi almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Arkadaşlar çoğunlukla oyun oynayacağım sınırları zorlayan bir sistem yaptım. Fakat 3 ürün arasında bir türlü karar veremiyorum.

İleriye dönük olsun diye Crucial T700 2TB Gen5 düşündüm.
Fakat aklımda da Kingston Renegade 2TB ve Samsung 990 PRO sürümleride var. Ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
kingston derdim 3d nand de var draam de daha stabil olabilir fakat okuma yazma için de crucial derdim. Ama ben alacak olsam kingston alırdım uzun ömürlü olsun diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kingston derdim 3d nand de var draam de daha stabil olabilir fakat okuma yazma için de crucial derdim. Ama ben alacak olsam kingston alırdım uzun ömürlü olsun diye.
Hocam Samsung 990 Pro'nun bir albenisi yok mu hiç? Herkes çok övüyor diye listeye almıştım onu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar çoğunlukla oyun oynayacağım sınırları zorlayan bir sistem yaptım. Fakat 3 ürün arasında bir türlü karar veremiyorum.

İleriye dönük olsun diye Crucial T700 2TB Gen5 düşündüm.
Fakat aklımda da Kingston Renegade 2TB ve Samsung 990 PRO sürümleride var. Ne yapmalıyım?
Anakart destekliyorsa tabii ki Crucial al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan

Efacankzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efecan Kızıl
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları Donanım Bilgi
X870 Carbon Wifi anakartım var.
Hocam o anakartı aldıysanız biraz da olsa bilginiz vardfır diye düşünüyorum bu pc toplama parça işleri ile ilgili yoksa kimse o kadar para verip o anakartı almaz anakartının fiyatına hazır sistemler satılyor :D Soruya gelecek olursak anakartın gen5 destekliyor gen5 alman daha mantıklı

Top Bottom