Neler Yeni

hangi supplementleri almalıyım

m1ckey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Çilesiz

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
pt ye gerek yok youtubedan5-10 tane video izlerse zaten ne yapmasi gerektigini az cok anlar pt ye verecegi parayida creatin alir
Abi ptye gerek yok ama hiçbirsey bilmiyor arkadaş ben 10. Yılındayım sağlığı hiçbirsey den önemli değil daha eli bara değmeden hareketi nizami yapamadan bir şey özellikle creatin hiçbirsey gerek yok bilmiyorsan kaliteli pt sart işin ehli olan ben herşeyi Güray aydın hocamı izleyerek öğrendim mesela ama başladığım zamanlar ptler böyle olsaydı başta yaptığım hataları yapmazdım

Subzero61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Basri Engin
Hocam bende biraz kontrolsüz kilo almaya başladım biraz kilo verip sabit tutmaya çalışmak istiyorum da bu kalori takibi nasıl yapılıyor kısaca anlatabilir mil
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://ardabuild.com
ben bu ikisinden birisine üye olacam sende olabilirsin
hocam pt lere bosa para kaptirmayin onun yerine spor salonundaki abilere sorarak bile bilgi alabilirsiniz

bu 2 sini kullanin ve spora duzenli gidin en iyi verimi alirsiniz gerisi faso fiso

Abi ptye gerek yok ama hiçbirsey bilmiyor arkadaş ben 10. Yılındayım sağlığı hiçbirsey den önemli değil daha eli bara değmeden hareketi nizami yapamadan bir şey özellikle creatin hiçbirsey gerek yok bilmiyorsan kaliteli pt sart işin ehli olan ben herşeyi Güray aydın hocamı izleyerek öğrendim mesela ama başladığım zamanlar ptler böyle olsaydı başta yaptığım hataları yapmazdım
hocam ama youtubdan nizami hareketleri ogrenebilirler youtube birsuru kaynak var yerli veya yabanci olsun

Ekler

• resim_2024-02-25_204741555.png
    resim_2024-02-25_204741555.png
    47.6 KB · Hit: 25
Son düzenleme:

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Kaan
Anlatmadan önce anlatacaklarım herkes için geçerli olmayabilir.Yani genetik meselesi bu.3 çeşit genetik tipi var.Kilo almaya yatkın-Kilo vermeye yatkın-birde her ikiside.Normal bir bireyde kütlesini koruduğu kalorinin -300 kalorisini almaya başlayıp kilo vermeye başlar ve haftalık olarak 50 kalori düşürür diye biliyorum.Kilo alımda da bu durumun tam tersi +300 diye başlar sonra kademeli olarak artar.

Dipnot:Yaşını sorabilir miyim kontrolsüz kilo almaya başladıysan ergenliktesindir veya son birkaç gündür sağlıksız mı besleniyorsun
Yaşım 15 martta 16 olacağım kontrolsüz kilo olayı ben zaten kilo almak istiyordum 68 kilo falandım yaz sonu yaz başı gibi ama şu an 77.5 kilo olmuşum boyum 178 çokta kilo almak istemiyorum spor yapsam falan daha mı iyi olur yoksa porsiyonları mı küçülteyim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
Yaşım 15 martta 16 olacağım kontrolsüz kilo olayı ben zaten kilo almak istiyordum 68 kilo falandım yaz sonu yaz başı gibi ama şu an 77.5 kilo olmuşum boyum 178 çokta kilo almak istemiyorum spor yapsam falan daha mı iyi olur yoksa porsiyonları mı küçülteyim
Yani çok takılmana gerek yok.Ergenlikte normal fakat vücudun yağlanmaya başlıyorsa spora başlayabilrisn.Ufak tefek idmanlar ve kardiyolarla

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Kaan
Yani çok takılmana gerek yok.Ergenlikte normal fakat vücudun yağlanmaya başlıyorsa spora başlayabilrisn.Ufak tefek idmanlar ve kardiyolarla
Yağlanma var biraz o zaman normal yemeye devam edip spora başlayayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,434
Üyeler
161,047
Son üye
cemotskn
Top Bottom