Hangi Sürüm Daha Performanslı

Tuncay

80+
Reaksiyon skoru
9
Windows 1703 Pro sürümünü kullanıyorum daha önceden 1903 sürümüne güncelledim ve epey bir performans kaybına uğradım ciddi bir miktardan bahsediyorum bence artık güncelleme zamanı geldi sizce en performanslı sürüm hangisi ona göre indireceğim

Windows 1703 Pro sürümünü kullanıyorum daha önceden 1903 sürümüne güncelledim ve epey bir performans kaybına uğradım ciddi bir miktardan bahsediyorum bence artık güncelleme zamanı geldi sizce en performanslı sürüm hangisi ona göre indireceğim
1909 veya 2004

1515 en iyi sürümlerden biri

1515 en iyi sürümlerden biri
:D dostum ben güncel bir performanslı sürüm arıyorum windowsun özelliklerinden yararlanabilmek için
1909. 2004 sorunluydu en son.
ne gibi sorunlar ?
Temiz kurulum ile 2004 geç, en iyisi o. HDD Disk sorunu bile büyük ölçüde çözüldü.
teşekkürler
teşekkürler

1909

:D dostum ben güncel bir performanslı sürüm arıyorum windowsun özelliklerinden yararlanabilmek için

ne gibi sorunlar ?

teşekkürler

teşekkürler
2004 sürümüne ''GÜNCELLEME'' yapanlar, donma, kasma vb. sorunlar yaşadılar. Temiz kurulum ile olmuyor diyenler de var. Biraz belirsiz bir sürüm.

2004 sürümüne ''GÜNCELLEME'' yapanlar, donma, kasma vb. sorunlar yaşadılar. Temiz kurulum ile olmuyor diyenler de var. Biraz belirsiz bir sürüm.
güncelleme ile bende 1903 e güncelledim ve o sorunları bende yaşadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uyarı için teşekkürler

Geri