Neler Yeni

Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Hangi Tarayıcı?

• Opera

Oylar: 38 30.2%
  • Google Chrome

Oylar: 79 62.7%
  • Safari

Oylar: 1 0.8%
  • Mozilla Firefox

Oylar: 4 3.2%
  • Microsoft Edge

Oylar: 2 1.6%
  • İnternet Explorer

• Avant

Oylar: 0 0.0%
  • Slim

• NetScape Navigator

• İceweacel

• Oy kullanan toplam üye
    126

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

raphaim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah kalaycı
brave var, chromium tabanlilarda bence en hızlısı, guvenlik taramasi var arkada hizli yapiyor ayrica vpn ozelligi var, bence en guzel ozelligi goruntulemek istemediginiz reklamlari sag tik engelle yapip kapatabiliyorsunuz birde maxhton var onu neden ve ne zaman kullanmaya basladigimi hatırlamıyorum ?

omeraydo

80+
Chrome uzantılarından bunu yükleyebiliyoruz ama kötü amaçlı yazılım barındırıyor uyarısı veriyor Opera.

Adsız.png

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Opera GX

deleted

80+
Hem bilgisayarda hem de telefonda koyu Chrome kullanıcısıyım fakat telefonumda ara sıra Samsung Internet de kullanıyorum. Chrome'un oldukça hantal olduğunu düşünüyorum bir aralar MS Edge'e geçmiştim kısa sürdü aslında Edge Chromium tabana geçtiği için tıpkı Chrome'a benziyordu ama Edge Chrome sevdamı daha da artırdı. Sonuna kadar Chrome diyorum... Şunu da eklemek istiyorum: Eğer bilgisayarınızda HDD varsa Chrome'un açılması bir ıstırap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Tunç
Uzun zamandır Google Chrome kullanıyorum ve yakın zamanda da bırakmayı düşünmüyorum çünkü her şeyim Google hesabım üzerinde kayıtlı ve Google hesabı ile en uyumlu çalışan web tarayıcısı; adı üstünde Google Chrome'dur her zaman. Ayrıca birçok web tarayıcısına göre daha stabil, hızlı ve daha güvenli. Opera, eskiden çok iyi web tarayıcısıydı ama zamanla çok berbat bir hale büründü. Opera'nın güncel sürümlerinde bile karşılaştığım hata sayısının haddi hesabı yok. Microsoft Edge'in en yeni sürümü kullanılabilir aslında. Gayet akıcı ve hızlı çalışıyor ama CHIP'de gördüğüm bir yazı üzerine Microsoft'un güvenirliğine olan güvencim tamamen kayboldu. Mozilla Firefox'u ara sıra kullanıyorum ama çok sık değil çünkü tarayıcı tasarımı ve kullanımı bana aşırı derecede alışılmadık ve garip geliyor. Tüm bunların dışında bir ara Vivaldi ve Brave tarayıcılarını da denemiştim. Onlarda Chromium altyapısını kullanan baya sağlam web tarayıcılarıdır ve değişiklik arayanlara kesinlikle tavsiye edebilirim. Vivaldi ve Brave tarayıcılarının Opera'ya göre çok daha hızlı ve kaliteli olduğuna inanabilirsiniz.

besiktas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Akbaş
Chrome kullanıcısıydım. Operaya arkadaş zoruyla geçip kaldım. Chrome'dan daha iyi ama tek sıkıntısı ikona bastığımda gelmesi 2 sn sürüyor. Chrome anında açılırdı. Kapalıyken biraz RAM yiyordu sadece.

Luger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin
Internet explorer olmasaydi opera chrome vb tarayicilar olmazdi ie win7 icin kullaniyorum baya hizli şaka değil :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
Chromium tabanlı Microsoft Edge kullanıyorum. Anketi nasıl oylayacağım? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
Chrome dan başkasına bakmaz bu gözler

Toroslu

80+ Bronze
En iyi chromium tabanlı tarayıcı olan saf Chromium, Chrome dahil diğer chromium tabanlı tarayıcılar hikaye. Windows 10 üstünde optimizasyonundan dolayı genel olarak Edge.

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
Google Chrome

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular