Hangi telefon alınmalı

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Bütçe
15.000
Max 15k(daha az olursa iyi olur.) Telefon önerisi gerekli.Oyun ve kamera her ikisi de önemli benim için.

Önerilerinizi bekliyorum.

S21 FE 2. nesil

bütçeni arttırabilirsen kesinlikle honor 200 al ara ara 17 18k ya düşüyor o fiyatlardan yakalarsan çok iyi olur bütçen artmazsa a36 dan başka bir seçenek yok gibi

A36 mı nothing phone 1 mi veya sahibinden den IMEI atılmış başka bir telefon mu?

bütçeni arttırabilirsen kesinlikle honor 200 al ara ara 17 18k ya düşüyor o fiyatlardan yakalarsan çok iyi olur bütçen artmazsa a36 dan başka bir seçenek yok gibi
Arkadaşın dediği gibi zorlayabilirsen honor 200 şiddetle tavsiye ederim. Uzun süredir kullanıyorum (kılıfsız ve ekran koruyucusuz). Yerlere mi düşürmedim duvarlara mı sürtmedim neler neler. Birkaç çizik dışında telefonda hiçbir şey yok. 512 GB olması özellikle çok iyi. Kamera çok tatmin edici. Harmony OS arayüz tasarım çok hoş. Ekran kalitesi muazzam özellikle netflixte. Ben Apple geçecektim normalde ama baktım bu telefonu bir türlü kıramıyorum bozamıyorum, bunun vadesi dolduğunda honor un daha üst segmentine geçeceğim direkt.

Geri