Hangi telefon daha iyi?

z0ro

80+
Reaksiyon skoru
2
Aynı fiyata sahip 2 xiaomi telefon arasında kaldım.
Redmi Note 9s ve Redmi Note 10 5G.
Note 10 5G = Dimensity 700 , Note 9s = Snapdragon 720G ve ikiside pubg mobile da maksimum aşırı yüksek seçeneğini destekliyor. Oyun olarak dimensity 700 daha iyi bir deneyim sunabilir fakat tüm özelliklere baktığımda Note 9s daha iyi gibi geldi fakat emin olamadım.
Sizce hangisi daha iyi?

Note 10 5G = Dimensity 700 , Note 9s = Snapdragon 720G ve ikiside PUBG mobile da maksimum aşırı yüksek seçeneğini destekliyor. Oyun olarak dimensity 700 daha iyi bir deneyim sunabilir fakat tüm özelliklere baktığımda Note 9s daha iyi gibi geldi fakat emin olamadım.
Sizce hangisi daha iyi?
Note 10 5G daha iyi ama ekran kalitesi biraz düşük kalıyor.

Note 10 5G = Dimensity 700 , Note 9s = Snapdragon 720G ve ikiside PUBG mobile da maksimum aşırı yüksek seçeneğini destekliyor. Oyun olarak dimensity 700 daha iyi bir deneyim sunabilir fakat tüm özelliklere baktığımda Note 9s daha iyi gibi geldi fakat emin olamadım.
Sizce hangisi daha iyi?
Kanka yanlış anlamassan bu fiyat bandında bunlar olmak zorunda mı
Bunlardan birini seçicek olsam note 9s derdim işlemci tarafında çok yakınlar ama antutu puanı olarak 9s önde ve 4 gb ram sizi ilerde üzer ama 9s de 6 gb ram var o yüzden 1 yıl daha rahat götürür diyebilirm
Ama şu şekilde bir handikapta var note 10 2021 9s ise 2020 de çıkmış buda demek oluyor ki gücelleme alması çok yakında biticektir seçim sizin tabii ki ben
9s diyorum

Kanka yanlış anlamassan bu fiyat bandında bunlar olmak zorunda mı
Bunlardan birini seçicek olsam note 9s derdim işlemci tarafında çok yakınlar ama antutu puanı olarak 9s önde ve 4 gb ram sizi ilerde üzer ama 9s de 6 gb ram var o yüzden 1 yıl daha rahat götürür diyebilirm
Ama şu şekilde bir handikapta var note 10 2021 9s ise 2020 de çıkmış buda demek oluyor ki gücelleme alması çok yakında biticektir seçim sizin tabii ki ben
9s diyorum
bunlar olmak zorunda değil, varsa önerin yazabilirsin

MIUI' de kalacaksan Note 9S, Custom ROM atarım diyorsan Note 10 5G

Ayrıca bütçen ne?

bunlar olmak zorunda değil, varsa önerin yazabilirsin
Kanka şimdi baktımda bu fiyat bandında sana yakın redmi note9 pro görebildim bı cihazı almanı tavsiye ederim bütçenin biraz üstünde ama nfc özelliği 30w hızlı şarz ve kamera kalitesi olarak 64 gb olması seni mutlu edicektşr özellikle hızlı şarz mevuzu ve nfc

Geri