berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
İphone 13 pro max açiklama okumdan yazma takas yok
Iphone 13 pro max Yd 1 imei başka telefon kulanilmiş Tamir değişen yok diş cam catlak pil 90 takas yok
YurtdışıSıfır iphone 13 için fiyat çok ucuz.
Ancak al ya da alma hakkında bir fikir vermiyorum.
ikiside yd yüzde 99![]()
Iphone 13 pro max Yd 1 imei başka telefon kulanilmiş Tamir değişen yok diş cam catlak pil 90 takas yokwww.letgo.com
Biri ikinci el ekrani catlak digeri sifir hangisi daha mantikli olur![]()
Tr fiyati 40 bin olunca mecbur hocamikiside yd yüzde 99
iphone telefonlarda yd alınmasına pek sıcak bakmıyorum
Evet muhtemelen öyledirForumda yd iPhone alma konularını çok görmeye başladım bu aralar. 15 pro maxten aşağı modellerin toplama olma ihtimali %99.
Nerden biliyorsun diye sormayın
artık 15 pro Max lerde toplama tamirli vs.Forumda yd iPhone alma konularını çok görmeye başladım bu aralar. 15 pro maxten aşağı modellerin toplama olma ihtimali %99.
Nerden biliyorsun diye sormayın
Hocam dedigim gibi tr fiyati 40 bin civari 13 unartık 15 pro Max lerde toplama tamirli vs.
Post automatically merged:
bence pro Max daha mantıklı çünkü pro modelleri gerçekten çok iyi oluyor tercih sana kalmış ben olsam tr cihazı garantili alırdım.
Android al Linux kur. Daha güvenli, daha hızlı ve daha iyi...![]()
Iphone 13 pro max Yd 1 imei başka telefon kulanilmiş Tamir değişen yok diş cam catlak pil 90 takas yokwww.letgo.com
Biri ikinci el ekrani catlak digeri sifir hangisi daha mantikli olur![]()
Max cıkabileceğiniz butçe nedir baska bir şey önerelim illaki iphone diyoranız önermemHocam dedigim gibi tr fiyati 40 bin civari 13 un
Android dusunmuyorum hocamMax cıkabileceğiniz butçe nedir baska bir şey önerelim illaki iphone diyoranız önermem