Samsung S24.SAMSUNG S23 E BAKTIM
İPHONE 13 AŞŞASI OLMAZ SİZİN ONERİLERİNİZ NELERDİR
S23 o fiyatın altında o fiyatın hakkı s24 tür.SAMSUNG S23 E BAKTIM
Pro modeller satilmiyor hic bi yerde 13 alirsan yeterli olur ama s24’te guzel secenekAblamda iphone 13 pro var geçen hafta 256gb olanı vatanda 39k ya aldı mağzaya bi git bak derim vatanda bazen baya bi indirim oluyor ama mağzada onun dışında düz 13 alacagına git s24 al derim hem 7 yıl güncellemede alacak cihaz
Güzel bi iphone 13 yakışır kardeşime amanandroid dersen seçenek çok kanka xiaomi ye yönelmen mantıklı olur bende xiaomi var kanka takır takır kullanıyorum benimki fiyat performans redmi 12 daha üst segmentinide kullandım ama oyun vs bilgisayar işimi gördüğü için gündelik işler için aldım daha önce aldıgım xiaomi 11 t çok hızlı cihazdı saatleece pubg oynardım ısınmada donmada yoktuSAMSUNG S23 E BAKTIM
SAMSUNG S23 E BAKTIM
T serisine bak çok premium git kendi gözlerinlede gör vatanda vs ama mi store dan alman daha iyi kanka neden diyeceksen ben wifi adabtörü aldım çalışmadı 1 hafta olmadan geldiler aldılar bide özür kagıdıyla sticker filan gönderdiler bide kitap ayracı düşün yaniGüzel bi iphone 13 yakışır kardeşime amanandroid dersen seçenek çok kanka xiaomi ye yönelmen mantıklı olur bende xiaomi var kanka takır takır kullanıyorum benimki fiyat performans redmi 12 daha üst segmentinide kullandım ama oyun vs bilgisayar işimi gördüğü için gündelik işler için aldım daha önce aldıgım xiaomi 11 t çok hızlı cihazdı saatleece pubg oynardım ısınmada donmada yoktu
Bence şu soruyu sormalısın
+oyun içinmi telefon alıyorsun sadece
Yoksa oyunda dahil diğer tüm etken bileşenleri kullanmak için mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi 13T - Xiaomi Türkiye
Xiaomi 13T, Leica profesyonel sınıf kamera konfigürasyonu ile donatılmış olup, canlı renkler ve yüksek çözünürlükle çekilen fotoğraflar, daha harika anları yakalamanıza olanak tanır.www.mi.com