Neler Yeni

Öneri Hangi telefonu almalıyım?

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Poco x3 pro ile 4. Senem olcak nerdeyse telefonda hâla bi sıkıntı yok fakat artık değişmek istiyorum aklimda iki model var birisi x7pro diyeri ise s24fe arkadaşımda x7pro var kullandım kamera dışında pil ve oyun performansı güzel geldi ama telefonda kullanılan malzemedenmi yoksa banami öyle geldi s24fe kadar kaliteli gelmedi fakat farklarına bakınca işlemci şarj ve batarya olarak x7 pro gayet iyi geldi birde x7 pro 68 milyar renk sayısına sahipken s24fe 16 milyon bu çiddi bi farkmı bilmiyorum ikisinide mağzadan alcağım x7 pro 25k fiyatina satılıyor samsung mağzasına henüz gitmedim fakat internette 256 33k gibi bir fiyata satılıyor sizin öneriniz nedir 30k çok geçmek istemem

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Buğra Aykaç
Kamera ve günlük kullanım içinse S24 FE
Oyun ve ekran içinse Poco X7 Pro

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera ve günlük kullanım içinse S24 FE
Oyun ve ekran içinse Poco X7 Pro
Kamera kullanan birisi değilim genelde ya hayvanlari yada araba çekerim arada sırada fakat s24 fe görünüş ve tasarim açısından daha iyi gözüküyor ama şarj kapasitesi az geliyor arkadaşlarla oyuna girince şarjım bitti ben çıkıyorum demekte istemem

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Buğra Aykaç
Kamera kullanan birisi değilim genelde ya hayvanlari yada araba çekerim arada sırada fakat s24 fe görünüş ve tasarim açısından daha iyi gözüküyor ama şarj kapasitesi az geliyor arkadaşlarla oyuna girince şarjım bitti ben çıkıyorum demekte istemem
O zaman Poco X7 Pro

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Sercan SAYİT
Poco X7 Pro'da aranınca ulaşılamama sorunu var zaman zaman. Video'nun 7.34 dakikasından itibaren Ersin de telefonu kullanan kişi olarak başına gelenleri anlatıyor.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Poco X7 Pro'da aranınca ulaşılamama sorunu var zaman zaman. Video'nun 7.34 dakikasından itibaren Ersin de telefonu kullanan kişi olarak başına gelenleri anlatıyor.

Honor 200pro var ama honor hiç kullanmadım bilmediğim bir marka

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ali taha
Kesinlikle xiaomi, poco, redmi, realmi gibi telefonlardan uzak durulması gerekir, ne kadar da özellikleri sağlam olsa da maalesef yazılım konusunda pek de başarılı değiller. Bu yazılım sorunu ileride pil, optimizasyon gibi sorunlar çıkartır.
Örneğin-->14 T Pro alan bir kişinin yorumu : Xiaomi yazılımı düzeltmediği sürece isterse snapdragon 8plus elite koysun yine olmayacak çünkü donanım yazılım ile beraber düzgün çalışmadığı sürece o telefondan adam olmaz Xiaomi yi severim ucuza üst düzey özellik sunuyor ama bu yazılımla olmaz malesef kendim şu an 14t pro kullanıyorum sırf yazılım yüzünden 5 saat dayanacak pili 3 saat dayanıyor.
Size tavsiyem Y içi S24 FE , Honor 200 pro bu iki tel. vermiş olduğu uzun güncelleme desteği ve sağlam yazılım ile uzun süre sizi üzmeyecektir
Y dışı ise sıfır s23 ultra (kayıt acık) ya da S24 ultra(şuan kapalı ancak 16 ay kullanım var) size yeter artar bile.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Kesinlikle xiaomi, poco, redmi, realmi gibi telefonlardan uzak durulması gerekir, ne kadar da özellikleri sağlam olsa da maalesef yazılım konusunda pek de başarılı değiller. Bu yazılım sorunu ileride pil, optimizasyon gibi sorunlar çıkartır.
Örneğin-->14 T Pro alan bir kişinin yorumu : Xiaomi yazılımı düzeltmediği sürece isterse snapdragon 8plus elite koysun yine olmayacak çünkü donanım yazılım ile beraber düzgün çalışmadığı sürece o telefondan adam olmaz Xiaomi yi severim ucuza üst düzey özellik sunuyor ama bu yazılımla olmaz malesef kendim şu an 14t pro kullanıyorum sırf yazılım yüzünden 5 saat dayanacak pili 3 saat dayanıyor.
Size tavsiyem Y içi S24 FE , Honor 200 pro bu iki tel. vermiş olduğu uzun güncelleme desteği ve sağlam yazılım ile uzun süre sizi üzmeyecektir
Y dışı ise sıfır s23 ultra (kayıt acık) ya da S24 ultra(şuan kapalı ancak 16 ay kullanım var) size yeter artar bile.
Yurt dışı ürün pek bakmak istemiyorum garanti açısından honor hiç kullanmadığım için nasıl bir modeldir bilmiyorum aklımda s24fe var ama şarj ve örnek pubg 90 fps vermesi biraz karamsar bırakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımda s25 vardı yazın çalışıp fakat bi tekefona 55k veremem telefonda yaptim tek iş video izleyip oyun oynamak ki çoğu oyunu notebook ve masaüstünden oynuyorum

Son düzenleme:

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ali taha
Yurt dışı ürün pek bakmak istemiyorum garanti açısından honor hiç kullanmadığım için nasıl bir modeldir bilmiyorum aklımda s24fe var ama şarj ve örnek pubg 90 fps vermesi biraz karamsar bırakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımda s25 vardı yazın çalışıp fakat bi tekefona 55k veremem telefonda yaptim tek iş video izleyip oyun oynamak ki çoğu oyunu notebook ve masaüstünden oynuyorum
oyun ve video için s24 fe gayet işinizi görür ayrıca verdiği 7 yıl güncelleme garantisi ile uzun kullanımda sizi üzmez ve değeri satınca da fazla kaybetmez ancak 256 gb olanı seçmekte fayda var.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ali
Hocam s24 ultra nasıl 16 ay kullanım oluyor ?

Top Bottom