Neler Yeni

Öneri Hangi telefonu almalıyım?

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ali taha
Hocam s24 ultra nasıl 16 ay kullanım oluyor ?
Nisan-Mayıs gibi çift sim 4+4 hat takınca aralığa kadar kullanıyorsun, ocakta ise sıfırlanıyor sonra tekrar 4+4 ay şeklinde sim takıyorsun ocaktan eylüle kadar kullanıyorsun toplamda 16 ay yapıyor

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ali
Nisan-Mayıs gibi çift sim 4+4 hat takınca aralığa kadar kullanıyorsun, ocakta ise sıfırlanıyor sonra tekrar 4+4 ay şeklinde sim takıyorsun ocaktan eylüle kadar kullanıyorsun toplamda 16 ay yapıyor
Anladım hocam sağolun.

Xiaomi nin işletim sistemi rezalet S24 FE derim
Hocam X3 Pro yu kaça satarsınız (param yok diye xiaomi yoksa ben de biliyorum işletim sistemi çok kötü)

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Xiaomi nin işletim sistemi rezalet S24 FE derim
Hocam X3 Pro yu kaça satarsınız (param yok diye xiaomi yoksa ben de biliyorum işletim sistemi çok kötü)
benim x3 pro para etmez biraz hor kullanılmış telefonda bi sıkıntı yok kullanıma engel ama telefonu düşürük 4 saat karda kaldı sadee ön kameranın alt kısmında ufak bi ölü pixel oluştu bu haliyle 2000 bile edermii bilmiyorum ekranda kırık yok ama çizikler var

benim x3 pro para etmez biraz hor kullanılmış telefonda bi sıkıntı yok kullanıma engel ama telefonu düşürük 4 saat karda kaldı sadee ön kameranın alt kısmında ufak bi ölü pixel oluştu bu haliyle 2000 bile edermii bilmiyorum ekranda kırık yok ama çizikler var
Hocam fotoğrqf atarmısınız belki ben alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
eren çağrı
Poco x3 pro ile 4. Senem olcak nerdeyse telefonda hâla bi sıkıntı yok fakat artık değişmek istiyorum aklimda iki model var birisi x7pro diyeri ise s24fe arkadaşımda x7pro var kullandım kamera dışında pil ve oyun performansı güzel geldi ama telefonda kullanılan malzemedenmi yoksa banami öyle geldi s24fe kadar kaliteli gelmedi fakat farklarına bakınca işlemci şarj ve batarya olarak x7 pro gayet iyi geldi birde x7 pro 68 milyar renk sayısına sahipken s24fe 16 milyon bu çiddi bi farkmı bilmiyorum ikisinide mağzadan alcağım x7 pro 25k fiyatina satılıyor samsung mağzasına henüz gitmedim fakat internette 256 33k gibi bir fiyata satılıyor sizin öneriniz nedir 30k çok geçmek istemem
Oyun istiyorsan POCO
Günlük kullanım istersen Samsung S24FE

Seç kendin arkadaş da demiş zaten.
Ben olsam S24FE alırdım.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Oyun istiyorsan POCO
Günlük kullanım istersen Samsung S24FE

Seç kendin arkadaş da demiş zaten.
Ben olsam S24FE alırdım.
Oyunda oynayacağım içjn şarjı uzun süre gitmesi önemli samsung 26k x7pro 23k gibi bir fiyata sahip s24fe sevmedim yani şarj ve batarya kismı bide adaptör çıksaymış daha iyi olurdu

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
POCO al geç o zaman bence.
bi elime alayım ona göre karar vercem gibi olmadı oyunları bilgisayardan oynarım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki s24 serisinden hangisini almak daha mantıklı?

Top Bottom