Hangi telefonu almalıyım?

Reaksiyon skoru
2
Oneplus'ın artıları;
-Kamerası daha iyi
-Yazılımı daha iyi
-USB 3.0 var
Poconun artıları;
-Çoğu yerde soğutma sistemi olduğunu okudum
-Özellikleri genel olarak kağıt üzerinde daha iyi ama Oneplus'da yazılım daha iyi
İlk önceliğim kamera ve işlemci ekran AMOLED olsun yeter yüksek tazeleme oranlarına da gerek yok.

@Nazenara, @Apu Sever etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Şu anlık Xiaomi Poco F2 Pro ile o fiyat bandında karşılaştırılabilecek bir cihaz yok bence. (Samsung Galaxy S20 FE var fakat ekran sorunlu).

OnePlus 7T ikinci el alacaksınız büyük ihtimal, ben olsam almazdım. MIUI yazılımına rağmen Xiaomi Poco F2 Pro alınabilir, bütçenizi artırabilirseniz yeni çıkmış olan Xiaomi Poco F3 alınabilir ama almadan önce bir süre bekleyin derim, bir hata ile karşılaşılabilir.

@Nazenara, @Apu Sever etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Şu anlık Xiaomi Poco F2 Pro ile o fiyat bandında karşılaştırılabilecek bir cihaz yok bence. (Samsung Galaxy S20 FE var fakat ekran sorunlu).

OnePlus 7T ikinci el alacaksınız büyük ihtimal, ben olsam almazdım. MIUI yazılımına rağmen Xiaomi Poco F2 Pro alınabilir, bütçenizi artırabilirseniz yeni çıkmış olan Xiaomi Poco F3 alınabilir ama almadan önce bir süre bekleyin derim, bir hata ile karşılaşılabilir
7T'yi 2.el alıcam çoğu yerde yazılımının çok iyi olduğunu okudum. Çoğu yerde de MIUI yazılımın ağır ve sorunlu olduğunu okudum. 2.el almamamın gerekçesi nedir?

bence poco f2 tercih edilebilir 2. elden ne çıkıcağı belli olmaz
7T'yi 2.el alıcam çoğu yerde yazılımının çok iyi olduğunu okudum. Çoğu yerde de MIUI yazılımın ağır ve sorunlu olduğunu okudum. 2.el almamamın gerekçesi nedir?

Orada biraz öznel konuştum diyebilirim, yüksek bütçelerde istisnalar dışında ikinci el alınmamalı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,397
Üyeler
188,241
Son üye
seltoki
Geri