Neler Yeni

Hangi Telefonu Kullanıyorsun Önerileriniz Ve Şikayetleriniz neler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Telefonun PUBG gibi oyunlarda performansına hiç baktınızmı nasıl acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarjı ne kadar dayanıyor acaba ?
yani beni tatmin etmediğinin kesinlikle söyleyebilirim ful parlaklıkta 3 saat anca belki

şahin doğan

80+ Platinum
30 Haziran 2022'den beri iPhone 12 kullanıyorum.

Artıları :
- En başta pil sağlığım (30 haziran 2022'de aldım ve hala %99 pil sağlığım var)
- Stabil ve güçlü performans
- fotoğraf kalitesi en üst düzey olmasa bile güzel kamera
- incelik
- hafiflik

Eksiler :
- Siyah olmasından dolayı çok parmak izi tutması
- köşeli tasarımın oval tasarıma göre daha rahatsız olması

Şuan ki 0 fiyatıyla önermediğim bir cihaz.

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
Hangi Marka model telefonu kullanıyorsunuz ve kullandığınız telefondan memnunmusunuz
j7prime kullanıyorum :) telefonla pek işim olmadığı için memnunum sosyal medya wp vs kullandırıyor arada kasmalar olsa da idare ediyor. sadece arka kamera lensi düştüğü için şuan arka kamera 1980lerde gibi foto çekiyor

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
j7prime kullanıyorum :) telefonla pek işim olmadığı için memnunum sosyal medya wp vs kullandırıyor arada kasmalar olsa da idare ediyor. sadece arka kamera lensi düştüğü için şuan arka kamera 1980lerde gibi foto çekiyor
Hocam efsane bir cihaz şuan bir akrabamda var ondaki bazı özellikler çok hoşuma gidiyor

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
iphone 6s kullanıyorum .d üşeniyorum telefonu değiştirmeye şimdiye kadar hiç üzmedi.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Hocam efsane bir cihaz şuan bir akrabamda var ondaki bazı özellikler çok hoşuma gidiyor
hocam telefon gerçekten bir zamanlar türkiyenin bitki örtüsüydü bende o zamanlar aldım 5 yıl oldu ve bir kere bile servis görmedi ne yazılımsal ne donanımsal bi problem yaşadım tek sıkıntısı depolama yetmiyor bir türlü bir de kamerası sıkıntı:) olası bi UCL finaline bilet bulsam anı kalsın diye fotoğrafım olmayacak diye korkuyorum:D

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
hocam telefon gerçekten bir zamanlar türkiyenin bitki örtüsüydü bende o zamanlar aldım 5 yıl oldu ve bir kere bile servis görmedi ne yazılımsal ne donanımsal bi problem yaşadım tek sıkıntısı depolama yetmiyor bir türlü bir de kamerası sıkıntı:) olası bi UCL finaline bilet bulsam anı kalsın diye fotoğrafım olmayacak diye korkuyorum:D
Hocam dert etmeyin sizde eski ucl fotoğrafı buldum diye paylaşırsınız sosyal medyada :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Kerem Bildik
Hangi Marka model telefonu kullanıyorsunuz ve kullandığınız telefondan memnunmusunuz
Xiaomi Redmi 10 2022 kullanıyorum. Telefonda oyun oynayan birisi değilim hiç oyun oynamıyorum. Sadece sosyal medya ve aramalar için kullanıyorum. Şarjı 1-1.5 gün civarı gidiyor. Ekranının 90 hz olması gayet iyi. Kamera olarak üzebilir, çok kaliteli bir kamerası yok.

Top Bottom