Hayırlı olsun hocam çok güzel bir telefonS23 geçtim yeni. 1 hafta oldu. Tavsiye ederim küçük ve güzel bir cihaz herşeyiyle. Samsung bu sefer yapmış gibi. Note8 prodan geçmiştim. Baya fark ediyor..
Hocam gm 21 ile ip 14 pro max ile tek benzerlik 3 tane kamera olması ancak yine tam bir yaşlı veya sosyal medya için bir telefongm21 ve ip 14 pro max kullanıyorum
gm21 artıları batarya çok çok iyi 4 gün kullanıyorum ama şarz süresi uzun 4 saat 10 dakika kamera yakınlaştırınca foto ve video çekmeye çalışınca bulanıklaşıyor işlemci nm si 28nm çok yüksek ses kalitesi idare eder ekran boyutu güzel çok büyük bu fiyat segmentindeki diğer telefonlardan eksiler zorlarsak kasma donma oluyor biraz ısnıyor bazen bu kadar
ip 14 pro max her şeyiyle çok güzel eksisi yok bu kadar benim anlatcaklarım
haklısın ama gm21 in artıları var 5000mh batarya parmak izi okuyucu sd kart desteğiHocam gm 21 ile ip 14 pro max ile tek benzerlik 3 tane kamera olması ancak yine tam bir yaşlı veya sosyal medya için bir telefon
Aynen Hocam bendede bir üst modeli var ve değiştirmeyi düşünüyorumhaklısın ama gm21 in artıları var 5000mh batarya parmak izi okuyucu sd kart desteği
gm22 miAynen Hocam bendede bir üst modeli var ve değiştirmeyi düşünüyorum
21 Plus paket olarak bir üstü yazacaktım karıştırdımgm22 mi