Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

• Apple

Oylar: 111 26.9%
  • Samsung

Oylar: 113 27.4%
  • Xiaomi

Oylar: 134 32.5%
  • Realme

Oylar: 13 3.2%
  • Huawei

Oylar: 14 3.4%
  • Oppo

Oylar: 10 2.4%
  • General Mobile

Oylar: 6 1.5%
  • LG

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer markalar... (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 11 2.7%

• Oy kullanan toplam üye
    412

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
iPhone 14 pro max kullanıyorum gayet memnunum zamanında 40kya indirimle almıştım iyiki almışım diyorum

hapcuga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mustaaf enes
📍Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

📍Yakın süreçte telefon değiştirdiniz mi veya değiştirecek misiniz?

📍Sizce Android'mi yoksa iOS'mu?

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Xiaomi Poco X5 Pro sattım (en son ki telefon)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
Kaçak redmi :D

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Android cihazların bir süre sonra kasma meselesi var herhalde genel olarak. S23 Ultra gibisin de olmaz herhalde?
Hocam androidlerde kasma genel olarak yazılım kaynaklı yaşanıyor, donanımın yıpranması çok zor zaten 2 senede performans kaybedecek silikon işlemciyi çöpe atın daha iyi. Eğer bir kasma durumunuz olursa cache temizlersiniz, kurtarmazsa verilerinizi yedekleyip hard reset atarsınız o da olmazsa garanti sonrası custom rom atarsınız. Evet android cihazlar genel olarak ios kadar stabil değil ancak bununla beraber cihaz üzerinde iosa kıyasla muazzam bir özgürlük mevcut. Gülü seven dikenine katlanır: IOS seven kutuda tıkılıyor android seven teknisyen oluyor :D Bu arada sizin cihaz server kayıtlıydı sanırım rom işi size uygun olmayabilir belki onu bilmiyorum ancak s23u en az 4 sene sıkıntısız götürür tahminimce.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
Redmi 9T 3. Senem, memnun değilim sağlam falan ama donanımı berbat arayüz desen Allah'a emanet

Yakın süreçte değişmeyeceğim her ne kadar kurtulmak istesem de Türkiye şartlarında telefon almak hiç kolay değil.

Bence açık ara ios.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Samsung S23 256GB 9-10. ay oldu baya memnunum

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz

Ben;
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
Redmi note 9pro kullanıyorum degisicek olsam iphone derim daha akıcı bir deneyim 12-13yeterli benim için iphone

java

80+ Bronze
Huawei Honor 8C Android 8 ölene kadar kullanmayı düşünüyorum.

Sezerrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sezer
İlgilendiği Kategoriler
donanım parçaları
p40lite var elimde batarya şarj falan süper tasarımı hoş kamerası üst segmente yakın (iphone x'e kadar karşılaştırdım bu daha iyi / 11 ve 12 ile karşılaştırdım iphone daha iyi) hafızası yeterli oyunlar kasmıyor düşük büçteye (ikinci el 2k verdim) uygun gibi

daha önce p20 lite kullanıyordum 2.6k para vermiştim ilk çıktığında 3 sene sonra yere düşürünce çerçeveyi kırdım ve bu telefona geçtim aciliyetten ikinci el aldım ekranı çizik diye o zaman 11k fiyatı olan telefonu 2k fiyat çekip satın aldım memnunum
Hocam 6 senelik xiaomi yani markası telefon kullanıcısıyım 4 sene redmi note 8 kullandım ve gerçekten çok memnundum hızından özgürlüğünden yani yazılım işlerinden anladığım için yazılımlar deniyordum vs hiç bir sorunu yoktu sağlamdı da kamerası da çok iyiydi ekran olarak vs çok memnundum daha sonra 1 sene redmi note 11 kullandım ve çift hoparlör 90hz ekrana geçince gerçekten güzel gelmişti bu özellikler şimdi ise mi 12 Lite kullanıyorum ve gerçekten en memnun kaldığım telefonlardan birisi ekranı kalitesi,renk doğruluğu,canlılığı 120hz hızı çift hoparlör olması 778g işlemcisi sayesinde ısınmaması ve gerçekten 2 aylık kullanıcıyık bir kez bile takılma donma yaşamadım allah'a şükür ses kalitesi güzel insanların tedirgin olduğu nokta bataryası 4300mah ama korkmaya gerek yok işlemci zaten az güç tüketiyor ve ben sürekli 120hz de kullanan birisiyim instagram kamera youtube video vs günümü geçirirken gün sonunda %30 %20 şarjı kalıyor gayet yeterli yani çok memnunum eski telefonlarımda olduğu gibi beni cezbeden bir diğer noktası yazılım yani özgürlüğü

grasdiyas

80+ Silver
iphone 6s plus kullanıcısıyım batarya ölü şarj a takılı değilken kasıyor hiçbir uygulama açılmıyor kasmadan dolayı samsung s9plus alacağım 1 senedir almaya çalışıyorum ama hala başaramadım

Top Bottom