Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

• Apple

Oylar: 111 26.9%
  • Samsung

Oylar: 113 27.4%
  • Xiaomi

Oylar: 134 32.5%
  • Realme

Oylar: 13 3.2%
  • Huawei

Oylar: 14 3.4%
  • Oppo

Oylar: 10 2.4%
  • General Mobile

Oylar: 6 1.5%
  • LG

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer markalar... (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 11 2.7%

• Oy kullanan toplam üye
    412

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum. Berbat bir telefon. Almadığım hata kalmadı. Bir keresinde şakasız 80 kere kendi kendine restart atıyordu, uygulamalar arası hızlı geçiş yapınca telefon kendini kapatıyor, ses açıp kapama tuşuna hafif de olsa bassam telefon sesi full kapatıyor daha da ses açılmıyor, tek çare yine restart. Arayüz kasıyor, açarken muı ekranında takılı kalıyor, kamerası leş gibi, güneş altında telefonun ekranı belli olmuyor vs. Daha sayarımda üşendim. Tüm bunlara rağmen sadece whatsapp için kullandığımdan , telefon değiştirmek gibi bir fikrim yok.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
📍Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

📍Yakın süreçte telefon değiştirdiniz mi veya değiştirecek misiniz?

📍Sizce Android'mi yoksa iOS'mu?

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Xiaomi Poco X5 Pro sattım (en son ki telefon)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
Poco X3 Pro 128/6 kullanıyorum makina gibi hala ilk hızı ile aynı performansı veriyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. İhtiyacımı karşılıyor.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA
Malum partili değilim napcaz ?
Olsan da olmasan da Baştacısın hocam şakasına söyledim🌹
Mesaj otomatik birleştirildi:

S20 FE 6/128 kullanıyorum. 2021 Ekim'de sıfır aldım. 256GB'da hafıza kartı attım mis oldu😁 belirgin herhangi bir sorunum yok çok şükür.

Sentinelreal1

80+ Bronze
A54 kullanıyorum çok başarılı(oyun harici 😅)güzel telefon çıktıktan bir ay sonra almıştım tam bir fiyat perfonmans bu aralar güncellemelerden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bazı hatalar var onun dışında iyi alınır mı şu an tasarıma önem veriyorsanız zaten güzel tasarımı var oyun oynuyorsan uzak dur işlemciden dolayı onun dışında günlük kullanım için ideal şarj vs ekran süresi sabahtan akşama kadar gayet yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğithan

Redmi note 9 pro kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır genel olarak memnunum ama bazı eleştirilerim var telefonda yazılımsal bazı sorunlar var bu canımı çok sıkan bir şey genelde YouTube da oluyordu ama epeydir YouTube girmediğim için pek karşılaşmıyorum kamerası, işlemcisi vb. Şeylerden geneli itibari ile memnunum kamera ile çok işim yok zaten ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor işlemcisi bir tık daha iyi olsa iyi olurdu pubg oynadığım için ama bu haliyle de yeterli sadece ekranını sevmiyorum önceden kullandığım telefonda süper amoled ekran vardı bu telefona geçince renkler çok soluk geliyordu buna zamanla alıştım ama hala alışamadığım bir şey var çok göz yoruyor eski telefonumda uzun saatler vakit geçirebilirken bunda 2 saat baksam gözük yoruluyor

Bu telefondan önce Samsung Galaxy a51 kullanıyordum oda gayet iyi telefondu çokta seviyordum özellikle hafif ve ince olması çok hoşuma gidiyordu kamerasıda fazlasıyla iyiydi ama arayüzü yavaştı daha doğrusu yavaşlamıştı bundan dolayı o telefonu babama verdim ve buna geçtim

Bana kalırsa android ama ios ta fena değil güzel

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Xiaomi Poco X5 Pro sattım (en son ki telefon)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
2023 Temmuzdan beri S21 Fe kullanıyorum. Ondan önce ortalama 5.5 sene Huawei P10 Lite kullandım. S21 Fe'nin kamerasını beğendim. Özellikle zoomlu olarak net çekiyor. IOS, Android fark etmez bana ikisini de kullanırım.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Redmi K60

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
batuhan çayır
Redmi note 10 pro kullanıyorum. Değiştiresim güzel bir telefon alasım geliyor aslında ama sonra amaaan telefonda ne yapıyorum sanki diyip vazgeçiyorum

Top Bottom