Aynı ben hocam. Samsung servisi bana kazık atınca, buyback ile iphone 12 aldım 2020de. Daha sonra memnun kalınca apple watch se aldım. Daha sonra birkaç ucuz bluetooth kulaklık denemesinden sonra airpods 3 aldım. Dedim bir xe ipad alayım, gittim ipad pro aldım. Ona eşim kondu. sonrasında doğum olunca, ona evlilik yıldönümü ve doğum hediyesi olarak iphone 14 pm (evlilik hediyesi), watch 8 ile airpods pro 2. Nesil ( doğum hediyesi) aldım.İphone 13 kullanıyorum. 3 ay önce aldım. Bu yaşıma kadar Android kullanmıştım ve apple pahalı olduğu için hep önyargılı yaklaşıp gereksiz bulmuştum. Şuan anladım ki android telefonlara verilen paralar boşmuş asıl. Dayanamayıp watch 7 de aldım sıra kulaklıkta bağımlılık yapıyor Apple
Ohoo hocam İphone set dizmişsiniz maşallahAynı ben hocam. Samsung servisi bana kazık atınca, buyback ile iphone 12 aldım 2020de. Daha sonra memnun kalınca apple watch se aldım. Daha sonra birkaç ucuz bluetooth kulaklık denemesinden sonra airpods 3 aldım. Dedim bir xe ipad alayım, gittim ipad pro aldım. Ona eşim kondu. sonrasında doğum olunca, ona evlilik yıldönümü ve doğum hediyesi olarak iphone 14 pm (evlilik hediyesi), watch 8 ile airpods pro 2. Nesil ( doğum hediyesi) aldım.
Şimdi kendime ipad 10 almayı planlıyorum ama bütçemi biraz düzeltmem gerek.