Neler Yeni

Hangi Telefonu Kullanıyorsun Önerileriniz Ve Şikayetleriniz neler

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
İphone 12. Her şeyiyle harika bir telefon. Beğenerek almıştım, sorunsuz kullanıyorum. Pili bile halen bir günü çok rahat çıkartıyor. İphone kullanmak bambaşka bir haz veriyor Bana.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
İphone 12. Her şeyiyle harika bir telefon. Beğenerek almıştım, sorunsuz kullanıyorum. Pili bile halen bir günü çok rahat çıkartıyor. İphone kullanmak bambaşka bir haz veriyor Bana.
Hocam fiyat efsane ama

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Hocam fiyat efsane ama
Ben ilk çıktığında almıştım ve aldığımda buyback ile 9k'ya mal etmiştim. 128ini almadığına çok pişmanım. Ancak icloud ile yetiyor, oyun ile de alakam olmadığı için şimdilik %60 kapasite ile kullanıyorum. Ancak bundan sonraki telefonumun ( eğer bütçem elveirse) 512 gb olmasını çok isterim

RyzeNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke BEY
Hangi Marka model telefonu kullanıyorsunuz ve kullandığınız telefondan memnunmusunuz
iPhone 13 kullanıyorum video ve fotoğraf kalitesi mükemmel.Pil sürekli kullanımda 13 14 saat gidiyor fakat ben tamamen bitirmiyorum kullanmadığım zamanlarda kablosuz şarj standında duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi note 8 pro
F/p olarak aşırı iyi oyun performansı olarak redminin çogu yeni model telefonundan iyi
Eski telefonum pubg oynarken kamera ve çevresi alev alıyordu işlemci ve grafik birimi o çevrede konumlandırıldığı için.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
iPhone 13 kullanıyorum video ve fotoğraf kalitesi mükemmel.Pil sürekli kullanımda 13 14 saat gidiyor fakat ben tamamen bitirmiyorum kullanmadığım zamanlarda kablosuz şarj standında duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski telefonum PUBG oynarken kamera ve çevresi alev alıyordu işlemci ve grafik birimi o çevrede konumlandırıldığı için.
Katılıyorum Hocam Kamera Tasarımı Çok saçma idi

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
A23
+'ları
90 Hz olması
Kullanım Süresi
Kamerası
Ses sistemi

-'leri
Vasat oyun performansı
Aşırı büyük olması

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro)
2019 Aralık'tan beri kullanıyorum

Pozitif:
-Kamera performansından acayip memnunum, bazı Samsung modelleri gibi aya iniş yapamıyoruz ama yine de çok kaliteli.
-Donanımı yeterli, çok aşırı mobil oyun oynamıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor.
-Ekran gövde oranı ve genel ekran büyüklüğü oldukça güzel.
-Kavisleri özellikle kılıf kullanmazken elde hissetmek o incelik hissiyatı çok iyi. Genelde kılıf kullanıyorum.

Tüm Pozitifleri Silip Geçen Negatif:
-Ekranla ciddi sorunlar yaşıyorum, ekranda doğru düzgün çizik bile yokken ekran arızası dolayısıyla ekran değiştirmek zorunda kaldım.

Yeni ekranda da aynı sorunlar başladı. Sonra iki ay kadar hiç sorun yaşamadım. Yakın zamanda yeniden başladı, gidici olduğuna dair sinyal veriyor ama umarım bu daha uzun ömürlü olur.

Sadece bende olan bir sorun değil yaygın bi sorunmuş. Çentik kenarında parazitlenme tarzı başlıyor sonra yayılıyor.

Ailede iki kişi aynı telefonu kullanıyoruz ama bir tek ben bu sorunla uğraşıyorum.

Çin'den çok uygun fiyata almıştım o zamanlar. Garantisinin olmamasının sıkıntısını çekiyorum şuan.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro)
2019 Aralık'tan beri kullanıyorum

Pozitif:
-Kamera performansından acayip memnunum, bazı Samsung modelleri gibi aya iniş yapamıyoruz ama yine de çok kaliteli.
-Donanımı yeterli, çok aşırı mobil oyun oynamıyorum her türlü ihtiyacımı karşılıyor.
-Ekran gövde oranı ve genel ekran büyüklüğü oldukça güzel.
-Kavisleri özellikle kılıf kullanmazken elde hissetmek o incelik hissiyatı çok iyi. Genelde kılıf kullanıyorum.

Tüm Pozitifleri Silip Geçen Negatif:
-Ekranla ciddi sorunlar yaşıyorum, ekranda doğru düzgün çizik bile yokken ekran arızası dolayısıyla ekran değiştirmek zorunda kaldım.

Yeni ekranda da aynı sorunlar başladı. Sonra iki ay kadar hiç sorun yaşamadım. Yakın zamanda yeniden başladı, gidici olduğuna dair sinyal veriyor ama umarım bu daha uzun ömürlü olur.

Sadece bende olan bir sorun değil yaygın bi sorunmuş. Çentik kenarında parazitlenme tarzı başlıyor sonra yayılıyor.

Ailede iki kişi aynı telefonu kullanıyoruz ama bir tek ben bu sorunla uğraşıyorum.

Çin'den çok uygun fiyata almıştım o zamanlar. Garantisinin olmamasının sıkıntısını çekiyorum şuan.
Hocam zaten telefon şans işidir aldığın zaman kimisi 1 sene bir şey olmaz sonra patlar bazısı hiç patlak vermeden devam eder

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,562
İsim
Hacı
Redmi Note 8 kullanıyorum.
Kimi zaman stabilite problemleri olsada işimi görüyor.
Bataryası ilk aldığımda güzel gidiyordu şimdi yetmiyor.
Alayım mı diye soracak olursan alma.

Top Bottom