Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
1. XiaoMi Redmi Note 10S
2. Kesinlikle iPhone.
3. Bence alınabilir gibi duruyor.
2. Kesinlikle iPhone.
3. Bence alınabilir gibi duruyor.
telefon güzel de işletim sistemi tüm olayı bozuyorDaha yeni S21 Ultra aldım .
Ekran vs baya hoşuma gitti ama batarya ve iPhone ile grafik performansı farkı fazla. Maks. oynadığım oyun Clash of Clans, gerisi zaten genel kendi işlerim vs olunca eski S7 edge'ime göre fazla bir ilerleme gördüm tabii ki.telefon güzel de işletim sistemi tüm olayı bozuyor
Baba parası bu yaşta iphone 13 fazla değil mi13 pro max kullanıyorum, 8 aydır kullanıyorum. S21 Ultradan geçtim. Android bence çok kötü.
bana maksimum parlaklığı az gelmişti, bir de uygulamalardan çıkmak için ekranın en aşağısından yuksrıya kaydırıyosun ya ayarlar o özelliği açarsan, o olayın iphone kadar akıcı olmaması çok rahatsız etti, aynı şekilde uygulama aramak için sağ üst köşedeki büyüteç işaretine basmak işkence iphone da direk ekanın her hangi bi yerinden aşağı kaydırınca arama yeri geliyorEkran vs baya hoşuma gitti ama batarya ve iPhone ile grafik performansı farkı fazla. Maks. oynadığım oyun Clash of Clans, gerisi zaten genel kendi işlerim vs olunca eski S7 edge'ime göre fazla bir ilerleme gördüm tabii ki.
Ben de 13 Pro Max filan alacaktım sonra iPhone'larda hâlâ type-c olmadığı aklıma geldi ve o kadar para vermemeye karar verdim. İşimi görüyor şu anlık.
Parlaklık fazla ya . Yanlış bilmiyorsam ölçülen değerleri 13 Pro Max'ten fazla mesela. Senin sorunlar herhalde daha çok Android ile alakalıymış.bana maksimum parlaklığı az gelmişti, bir de uygulamalardan çıkmak için ekranın en aşağısından yuksrıya kaydırıyosun ya ayarlar o özelliği açarsan, o olayın iphone kadar akıcı olmaması çok rahatsız etti, aynı şekilde uygulama aramak için sağ üst köşedeki büyüteç işaretine basmak işkence iphone da direk ekanın her hangi bi yerinden aşağı kaydırınca arama yeri geliyor
Arkadaş fanboy olmuş haberi yok. Anca kötülesin.Parlaklık fazla ya . Yanlış bilmiyorsam ölçülen değerleri 13 Pro Max'ten fazla mesela. Senin sorunlar herhalde daha çok Android ile alakalıymış.