Neler Yeni

Hangi telefonu kullanıyorsunuz? 📱

Habgi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• Apple

Oylar: 89 24.2%
  • Samsung

Oylar: 96 26.1%
  • Xiaomi

Oylar: 128 34.8%
  • Diğer

Oylar: 41 11.1%
  • Huawei

Oylar: 6 1.6%
  • Oppo

Oylar: 8 2.2%

• Oy kullanan toplam üye
    368

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
2020 Mart 6'da Xiaomi Note 8 Pro aldım kaçak. On iki taksit 2k idi. Hala kullanıyorum. Sevmediğim yanları güncelleme desteğinin kısa olması. Miui 13 gelmiyor 😐. Standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya, fotoğraf çekme.. Arada video editliyorum en ağır işlem odur. Kasma takılma ev içinde olmuyor, dışarı da parlaklığı köklediğim ve mobil veri kullanıp telefona zor şeyler yaptırınca oluyor. O da rahatsız edici değil bence. Pili hala gün boyu yetiyor. Oyun oynamıyorum, ilk aldığım zamanlar PUBG de normal bir maçta yüzde üç şarjı gidiyordu sadece.

iPhone'un tasarımına ve yağ gibi akmasına hastayım. Android'de karşılaşabileceğiniz sorunlar daha fazla. Üst model bir Android ile iPhone elinize alıp arayüzde gezdiğinizde bile Apple'ın daha akıcı olduğunu görebilirsiniz.

Android'de istediğin her şeyi yapabiliyorsun o çok güzel. Apple bazen sanki tutsakmışım gibi hissettiriyor. Ama alacak olsam yine iPhone alırdım. Güncelleme desteği bile iPhone almak için yeterli bir sebep bence.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Xiaomi mi 11 Ultra kullanıyorum , miui 13 e kadar aşırı memnundum , şimdi sadece memnunum , optimizasyon , güncelleme desteği kötü . Telefon özellikleri taş gibi... İmkan varsa tavsiye ederim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Xiaomi mi 11 Ultra kullanıyorum , miui 13 e kadar aşırı memnundum , şimdi sadece memnunum , optimizasyon , güncelleme desteği kötü . Telefon özellikleri taş gibi... İmkan varsa tavsiye ederim.
Vaay Xiaomi'nin canavar telefonu. Nereden kaç paraya aldınız?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
ilkay çam
Casper Via a3 plus kullanıyorum. ilk çıktığında almıştık. simdiki aklim olsa almazdim

oEnesQlf

80+ Silver
A31, yaklaşık 1 yıldır bende telefon ara ara kasıyor değiştirebilecek imkanı bulursam hemen değiştireceğim, Almanya'daki kuzenimde s21 fe var, 1 saat falan kullanınca ateş gibi oluyor, çareyi buzdolabına koymakla buluyor :).
Paran varsa hiç düşünmeden iphone al onun haricinde bazı androidler hariç gerisi kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
xiaomi mi a 2 lite 1.5 k ya aldım rezalet olsada malum ekonomi el vermiyor iphone almaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 pro max kullanıyorum, 8 aydır kullanıyorum. S21 Ultradan geçtim. Android bence çok kötü.
Para olsa bizde bilirdik almayı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce iPhone'mu yoksa Samsung mu? Veya başka marka...
3- Samsung S21 Plus sizce alınır mı?
1- Samsung E1205T
2- Kullanım amacına göre İos ya da Android herhangi bir telefon olabilir.
3- Telefona o kadar para vermek saçma geliyor. 6-7 bilemedin 8k'lık bir telefon yeterli diye düşünüyorum hadi o kadar para verilecekse değerini koruyan ya da artan Apple bir telefon almak daha mantıklı.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Daha önce yaklaşık 1 sene 6s plus kullandım. Daha sonra huawei, xiaomi, sonra başka başka bir xiaomi modeli olan Mi 11 Lite kullandım. Şuan İphone 11 deyim. Yani Telefonu sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorum oyun vs oynamıyorum benim için en önemli şey uygulamadan uygulamaya geçerken ki akıcılık. İphone bu konuda çok stabil çalışıyor diye düşünüyorum. İyi androidler de var fakat nadir de olsa kasma donma yapıyor maalesef.

xTURANN

80+ Silver
Oppo Reno 4 Lite kullanıyorum. 2020 ya da daha öncesinde almış olabilirim, hatırlamıyorum ama uzun bir süre oldu.
Önermediğim bir telefon.
Samsung S21 FE Harici diğer modelleriyle pek ilgilenmedim, neden bilmiyorum..
Çok param varsa ve telefonun fiyatı umrumda değilse gider iphone 12 mini - 13 - 14 serilerinden bir telefon alırım. iPhone'un arayüzü, akıcılığı, tasarımı falan beni benden alıyor. Ama yok telefona verdiğim para önemli ve fazla pahalı olmasın diyorsan samsung s21 fe alıp geçebilirsin. Şeyde var, Xiaomi 12 serisi ama ben note 11 pro almaya çalışıyorum şuan..

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
2 aylık Samsung serüveni dışında 6-7 yıldır apple kullanıyorum. Android tarafında belli modeller dışında Android cihaz alınmaz.
Ne için kullandığına bağlı. İhtiyaç doğrultusunda hareket edilecekse android’de kullanılır.

Newkan

80+ Bronze
Huawei P40 lite Google servisleri olsa güzel telefon.

BabaVoss7

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,789
Üyeler
163,726
Son üye
khanivore23
Top Bottom