şakşukacı
80+ Bronze
Dahası
2020 Mart 6'da Xiaomi Note 8 Pro aldım kaçak. On iki taksit 2k idi. Hala kullanıyorum. Sevmediğim yanları güncelleme desteğinin kısa olması. Miui 13 gelmiyor . Standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya, fotoğraf çekme.. Arada video editliyorum en ağır işlem odur. Kasma takılma ev içinde olmuyor, dışarı da parlaklığı köklediğim ve mobil veri kullanıp telefona zor şeyler yaptırınca oluyor. O da rahatsız edici değil bence. Pili hala gün boyu yetiyor. Oyun oynamıyorum, ilk aldığım zamanlar PUBG de normal bir maçta yüzde üç şarjı gidiyordu sadece.
iPhone'un tasarımına ve yağ gibi akmasına hastayım. Android'de karşılaşabileceğiniz sorunlar daha fazla. Üst model bir Android ile iPhone elinize alıp arayüzde gezdiğinizde bile Apple'ın daha akıcı olduğunu görebilirsiniz.
Android'de istediğin her şeyi yapabiliyorsun o çok güzel. Apple bazen sanki tutsakmışım gibi hissettiriyor. Ama alacak olsam yine iPhone alırdım. Güncelleme desteği bile iPhone almak için yeterli bir sebep bence.
iPhone'un tasarımına ve yağ gibi akmasına hastayım. Android'de karşılaşabileceğiniz sorunlar daha fazla. Üst model bir Android ile iPhone elinize alıp arayüzde gezdiğinizde bile Apple'ın daha akıcı olduğunu görebilirsiniz.
Android'de istediğin her şeyi yapabiliyorsun o çok güzel. Apple bazen sanki tutsakmışım gibi hissettiriyor. Ama alacak olsam yine iPhone alırdım. Güncelleme desteği bile iPhone almak için yeterli bir sebep bence.