M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,170
samsung s9 kullanıyorum bir yıldır memnunum
Reis şu telefondan nasıl memnun oluyorsun bu zamanda ya benim de zamanında babam kendine alıp 1 sene falan kullanıp bana geçti sonra geçen aya kadar kullanyodum, artık cihaz en son kendi beni bırak dedi yaHuawei P9 lite 2017. 2020'den beri kullanıyorum. Abimden bana geçti. Memnunum arayüzde donma kasma yok Xiaomi gibi.
Yakında zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Alırsam Apple alırım.
iOS tabii ki.
-Samsung galaxy m54Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Yakın süreçte telefon değiştirdiniz mi veya değiştirecek misiniz?
Sizce Android'mi yoksa iOS'mu?
Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Xiaomi Poco X5 Pro sattım (en son ki telefon)
- Bence Samsung
Alıntıyı görüntüle
yani knk ben 12. sınıfım. fazla bir şey yapmıyorum telefondan. telefon kendi arayüzünde donmuyor ve temel ihtiyaçlarımı gideriyor. oyun oynamıyorum telefondan zaten. belki depolaması bir tık yüksek olabilirdi. 16gb biraz sıkıntı ama yetiyor.Reis şu telefondan nasıl memnun oluyorsun bu zamanda ya benim de zamanında babam kendine alıp 1 sene falan kullanıp bana geçti sonra geçen aya kadar kullanyodum, artık cihaz en son kendi beni bırak dedi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
-Samsung galaxy m54
-Huawei p9 lite 2017 götürdüğü yere kadar gayet iyiydi artık son zamnalarda hem çok kasyo hem kamera yetersiz bide alanı çok düşüktü yaşayan bilir bu sorunu, boyutunu çok beğeniyordum ele çok iyi oturuyor ip6s gibi ama bi tık daha büyük.
-Tabii ki Samsung hem fiyat hem de performans olarak, tabi bunu her fiyat segmentindeki karışlaştırmalara göre, yani samsungun düşük bütçelisini alıp da ip14 rpo maxle karşılaştırmak da akıl işi değil.
3 gün önce aldım s23 ultra 12/256 YDHangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Bence Samsung
Alıntıyı görüntüle
Xiaomi redmi note 8Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben;
- Bence Samsung
Alıntıyı görüntüle
gta5 açıyor mus3 mini var dolapta açıp CoC oynuyordum, desteği kesilene kadar
Benimde discovery airim vardı telefonun arka camını tamamen kırmıştım içi gözüküyordu yamultmuştum ayrıca ama taş gibi çalışıyordu ve telefon 90 grammıydı ne6. senesine girecek yiğidim
general mobile gm5 çift hat
16gb depolamam ile kızları kendime çekerim
iphone 11 kullanıyorum, 13 geçmeyi düşünüyorum.Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben;
- Bence Samsung
Alıntıyı görüntüle
Aynı şekil ileride şu pc yi yükseltme işi biterse iphone 17 falan çıktığında bizde yapıcaz onuiphone 11 kullanıyorum, 13 geçmeyi düşünüyorum.