📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

• Apple

Oylar: 111 26.9%
  • Samsung

Oylar: 113 27.4%
  • Xiaomi

Oylar: 134 32.5%
  • Realme

Oylar: 13 3.2%
  • Huawei

Oylar: 14 3.4%
  • Oppo

Oylar: 10 2.4%
  • General Mobile

Oylar: 6 1.5%
  • LG

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer markalar... (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 11 2.7%

• Oy kullanan toplam üye
    412
samsung s9 kullanıyorum bir yıldır memnunum

Huawei P9 lite 2017. 2020'den beri kullanıyorum. Abimden bana geçti. Memnunum arayüzde donma kasma yok Xiaomi gibi.

Yakında zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Alırsam Apple alırım.

iOS tabii ki.
Reis şu telefondan nasıl memnun oluyorsun bu zamanda ya benim de zamanında babam kendine alıp 1 sene falan kullanıp bana geçti sonra geçen aya kadar kullanyodum, artık cihaz en son kendi beni bırak dedi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

📍Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

📍Yakın süreçte telefon değiştirdiniz mi veya değiştirecek misiniz?

📍Sizce Android'mi yoksa iOS'mu?

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Xiaomi Poco X5 Pro sattım (en son ki telefon)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
-Samsung galaxy m54

-Huawei p9 lite 2017 götürdüğü yere kadar gayet iyiydi artık son zamnalarda hem çok kasyo hem kamera yetersiz bide alanı çok düşüktü yaşayan bilir bu sorunu, boyutunu çok beğeniyordum ele çok iyi oturuyor ip6s gibi ama bi tık daha büyük.

-Tabii ki Samsung hem fiyat hem de performans olarak, tabi bunu her fiyat segmentindeki karışlaştırmalara göre, yani samsungun düşük bütçelisini alıp da ip14 rpo maxle karşılaştırmak da akıl işi değil.

Son düzenleme:
Reis şu telefondan nasıl memnun oluyorsun bu zamanda ya benim de zamanında babam kendine alıp 1 sene falan kullanıp bana geçti sonra geçen aya kadar kullanyodum, artık cihaz en son kendi beni bırak dedi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-Samsung galaxy m54

-Huawei p9 lite 2017 götürdüğü yere kadar gayet iyiydi artık son zamnalarda hem çok kasyo hem kamera yetersiz bide alanı çok düşüktü yaşayan bilir bu sorunu, boyutunu çok beğeniyordum ele çok iyi oturuyor ip6s gibi ama bi tık daha büyük.

-Tabii ki Samsung hem fiyat hem de performans olarak, tabi bunu her fiyat segmentindeki karışlaştırmalara göre, yani samsungun düşük bütçelisini alıp da ip14 rpo maxle karşılaştırmak da akıl işi değil.
yani knk ben 12. sınıfım. fazla bir şey yapmıyorum telefondan. telefon kendi arayüzünde donmuyor ve temel ihtiyaçlarımı gideriyor. oyun oynamıyorum telefondan zaten. belki depolaması bir tık yüksek olabilirdi. 16gb biraz sıkıntı ama yetiyor.

J7 core var 7. senemiz doluyor ocak ayında :D Şubat-Mart gibi iphone'a geçmeyi düşünüyorum

Realme GT2.

Honor 70 kullanıyorum temmuzda aldım çok memnunum ince ve kavisli ekran olması çok hoşuma gidiyor. Performans olarakta donma kasma ve takılma yaşamadım kamerasıda gayet iyi işimi görüyor.

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
3 gün önce aldım s23 ultra 12/256 YD 😁

Mi 9T var ön kamera sorun çıkarıyor sürekli satıp OP8 Pro ya da Huawei P30 Pro falan alacam sıfır olarak aklımda S22 var ama gerek yok o kadar fiyata.

Ben;
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
Xiaomi redmi note 8 🥲

6. senesine girecek yiğidim
general mobile gm5 çift hat
16gb depolamam ile kızları kendime çekerim
Benimde discovery airim vardı telefonun arka camını tamamen kırmıştım içi gözüküyordu yamultmuştum ayrıca ama taş gibi çalışıyordu ve telefon 90 grammıydı ne

Ben;
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
iphone 11 kullanıyorum, 13 geçmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri