Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

• Apple

Oylar: 111 26.9%
  • Samsung

Oylar: 113 27.4%
  • Xiaomi

Oylar: 134 32.5%
  • Realme

Oylar: 13 3.2%
  • Huawei

Oylar: 14 3.4%
  • Oppo

Oylar: 10 2.4%
  • General Mobile

Oylar: 6 1.5%
  • LG

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer markalar... (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 11 2.7%

• Oy kullanan toplam üye
    412

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Bende bu senenin başında aldım ikinci el 14k'ya dedim iphone 11 alınca fazlasıyla yeter diyede insan telefon alınca daha üstünü istiyor özelikle iphoneda böyle galiba :D
vallahi telefon yetiyormu yetiyor bana yalan yok. okul için pc alacağım yüksek ihtimalle

Spacee

80+
yani knk ben 12. sınıfım. fazla bir şey yapmıyorum telefondan. telefon kendi arayüzünde donmuyor ve temel ihtiyaçlarımı gideriyor. oyun oynamıyorum telefondan zaten. belki depolaması bir tık yüksek olabilirdi. 16gb biraz sıkıntı ama yetiyor.
Ya orası öyle dediğin gibi gayet memnun ediyo ama son zamanda çok kasıyodu artık bende bi ugulamadan uygulamaya geçerken hele uygulanalar güncelleme aldıkca daha da çok ama sınav senense dediğin gibi çok da bakmıyorsan gayet iş görür depolama sorunu dışında.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya orası öyle dediğin gibi gayet memnun ediyo ama son zamanda çok kasıyodu artık bende bi ugulamadan uygulamaya geçerken hele uygulanalar güncelleme aldıkca daha da çok ama sınav senense dediğin gibi çok da bakmıyorsan gayet iş görür depolama sorunu dışında.
sende de mi aynı telefon vardı?

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
📍Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

📍Yakın süreçte telefon değiştirdiniz mi veya değiştirecek misiniz?

📍Sizce Android'mi yoksa iOS'mu?

Ben;
- Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket)
- Xiaomi Poco X5 Pro sattım (en son ki telefon)
- Bence Samsung 😁

Alıntıyı görüntüle
iPhone SE 2nd gen kullanıyorum. iOS kullanmaya başladığımdan beri çok memnunum. Bu telefonla çok sorun yaşamaya başladığım zaman ya 2. el eski bir iphone alırım veya android'e geçmek zorunda kalırım herhalde.

tragedy

80+
Seninle aynı telefonu kullanıyoruz oldukça memnunum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iPhone SE 2nd gen kullanıyorum. iOS kullanmaya başladığımdan beri çok memnunum. Bu telefonla çok sorun yaşamaya başladığım zaman ya 2. el eski bir iphone alırım veya android'e geçmek zorunda kalırım herhalde.
tek sorunu batarya olur. başka sıkıntısını görmezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Hocam son konuma bakma şansınız var mı
O konuda çok amatörüm ve kafam allak bullak oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen öyle mi yaptın abi nasıl yapılıyor nerden hiç bilmiyorum yol gosterirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@LegalMuhammet @Kürşat Kütükçü nün dediği gibi CHA FAN PIN yerine taktın mı kabloyu? Sağ olsunlar arkadaşlar ilgilenmişler.

~helloworld

80+ Bronze
Benimde discovery airim vardı telefonun arka camını tamamen kırmıştım içi gözüküyordu yamultmuştum ayrıca ama taş gibi çalışıyordu ve telefon 90 grammıydı ne
general mobile sallayan adama saygım yok abi ,zamanının en çok saydırılan telefon markasıydı yok şöyle kötü yok böyle kötü, çoğu markadan daha güvenirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s