En az 5-6 saat ekran süresi alıyorum o da 4-5 saat kapalı ekran bluetooth ile müzik dinlerken. İşin içine Netflix falan girince 8-9 saate kadar çıkıyor.Hocam Sayenizde 12 Alacağım Herhalde.Bide 12'nin şarjı çabuk bitiyor mu?
forum.donanimarsivi.com
Genel toplamda o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı cihaz Xiaomi 12T. S22 ısınma ve pil sorunları yüzünden şikayet eden edene. Arkadaşımda var CR'de el yakacak düzeyde ısınıyor. Benim önerim 1. Seçenek sıfır 12T, 2. Seçenek 2. el iPhone 12.Günde 2,3 Saat film izlerim Fazla oyun Oynamam.CoC,EFootball oynarım.Kamerası iyi olsun
Sarı Siteden Yurtdışı Telefon Alsam Imei Kaydettirsem nasıl olur? O olayı tam bilmiyorumGenel toplamda o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı cihaz Xiaomi 12T. S22 ısınma ve pil sorunları yüzünden şikayet eden edene. Arkadaşımda var CR'de el yakacak düzeyde ısınıyor. Benim önerim 1. Seçenek sıfır 12T, 2. Seçenek 2. el iPhone 12.
Alacağın cihaza göre değişiyor. Her cihazda kayıt yok.Sarı Siteden Yurtdışı Telefon Alsam Imei Kaydettirsem nasıl olur? O olayı tam bilmiyorum
iPhone cihazlarda sadece Pasaport veya kimliğe kayıt yapabiliyorsun (Yurtdışına gir çık yapman lazım) Kayıt ücreti 2700 TL'ydi ama 6000 TL olacak deniyordu oldu mu olmadı mı fikrim yok.Mesela Iphone 13 alsam (Sarı Siteden) Imei Olayini halletsem Olur mu Tavsiye eder misin?