sar değerine göre telefon bakmak mantıklı değil bence samsung s25in sar değeri de s24fen daha yüksek almayalım mı?Technodan uzak durun sar değeri çok yüksek
sar değerine göre telefon bakmak mantıklı değil bence samsung s25in sar değeri de s24fen daha yüksek almayalım mı?Technodan uzak durun sar değeri çok yüksek
Söylediğin 2 telefon arasında çok fark var fakat karşılaştırılan 3 telefon arasında özellik bakımından çok fazla fark yok buna rağmen neden sar değeri yüksek olan tercih edilsin?sar değerine göre telefon bakmak mantıklı değil bence samsung s25in sar değeri de s24fen daha yüksek almayalım mı?
s24 ve s25 arasındaki tek fark işlemci ama olsun kral dediğin gibi olsunSöylediğin 2 telefon arasında çok fark var fakat karşılaştırılan 3 telefon arasında özellik bakımından çok fazla fark yok buna rağmen neden sar değeri yüksek olan tercih edilsin?
Ama bu 3 telefonda fark yok işte ondan bahsediyorum hepsi birbirinin aynısı marka farkı harici. Ek olarak samsungun işlemcisi daha iyi.s24 ve s25 arasındaki tek fark işlemci ama olsun kral dediğin gibi olsun
Tecno mağazalara kendilerini övmesi için çok para harcayan bir marka. Samsung A16 alın geçin.Tecno Spark 30C (8 GB / 256 GB) - Samsung Galaxy A16 (8 GB / 256 GB) - Samsung Galaxy A16 (6 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Tecno Spark 30C (8 GB / 256 GB) - Samsung Galaxy A16 (8 GB / 256 GB) - Samsung Galaxy A16 (6 GB / 128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
arkadaşlar memiarket vatan teknosa gibi yerlere gittim hepsi tecnonun daha iyi dedi şimdi bi kıyaslama yapayım dedim samung dahah iyi cıktı hangisini almalıyım peder kullanacak
o zaman o telefonu alınası yapmayan şey işlemcisi oluyor sar değeri değilAma bu 3 telefonda fark yok işte ondan bahsediyorum hepsi birbirinin aynısı marka farkı harici. Ek olarak samsungun işlemcisi daha iyi.
Sen sar değerini önemsemediğin için bunu söylüyorsun ama sar değerini önemseyen için işlemcinin bile önüne konulabilir. 1.3 az bir değer değil.o zaman o telefonu alınası yapmayan şey işlemcisi oluyor sar değeri değil
tıpkı s24 ve s25 örneğindeki gibi
tamam bro sen s25 alma o zamanSen sar değerini önemsemediğin için bunu söylüyorsun ama sar değerini önemseyen için işlemcinin bile önüne konulabilir. 1.3 az bir değer değil.