Neler Yeni

Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

Shourd

80+ Gold

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
işlemci konusunda yer demedim oyun konusunda dedim pova 5 oyun telefonu olarka geçiyor örneğin hoprlör konusunda spark 20 pro iyi demişsiniz fakat pova 5 te iki adet ses sertifikası var bunların yanında Vapor-Chamber Soğutma sistemi ve graphane ısı dağıtma sistemi var sar değeri daha düşük 45 hızlı şarj ile oyuna daha hızlı dönebilirsin ve tleefonda oyun oynarken şarjı direkt anakarta yönlendirme var batarya sağlığı için batarya 6000mah daha uzun süre oynarsın ekran konusundada 240hz screen touch var ve çok iyi görünüyor la .d
Screen touch' u geç sonucta bu g99 lu cihaz pubg 45fps falan takılcan böyle gücsüz cihazlara bu tür hava atma şeylerine gerek yok bu bütçenin en iyi cihazı GM24 Pro güncellemesiyle ekranıyla ki bu bütçede ekran önemli güncelleme önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

gm markasına bulaşmam tr sonuçta xd
Valla pova5 den de sparktan da iyi. Android 14 hazır zaten. Amoled ekran bence burda en kilit şey. Hem pilden tasarruf hem de dehşet fark bence.

Bu arada biraz fazla agresif çıktım yukarda gm24 pro spark20 prodan kamera olarak iyi dediysem değil muhtemelen spark 20 pro kamerada bu üç cihazdan da iyi ama ben overall da GM tercih ederim ekran ve yazılımdan ötürü

Shourd

80+ Gold
Screen touch' u geç sonucta bu g99 lu cihaz pubg 45fps falan takılcan böyle gücsüz cihazlara bu tür hava atma şeylerine gerek yok bu bütçenin en iyi cihazı GM24 Pro güncellemesiyle ekranıyla ki bu bütçede ekran önemli güncelleme önemli
eee sen yanlış anlamışsın kardeşim ben hava atma amaçlı demedim ciddiyim piyasada oyun telefonu olarak geçen en uygun fiyatlı cihaz saydığım özelliklerde doğru gm 24 pro yazılım açısından üzer biraz ekran konusundada hızlı tepkime için güzel pova 5 günceleme konsunda doğrudur benim için önemli değil pek günceleme

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
eee sen yanlış anlamışsın kardeşim ben hava atma amaçlı demedim ciddiyim piyasada oyun telefonu olarak geçen en uygun fiyatlı cihaz saydığım özelliklerde doğru gm 24 pro yazılım açısından üzer biraz ekran konusundada hızlı tepkime için güzel pova 5 günceleme konsunda doğrudur benim için önemli değil pek günceleme
GM' in yazılımı Stok androide benzediği için her türlü HiOS yerine tercih ederim. G99 var bu cihazlarda yazılım ne kadar hafifse o kadar iyi ve kılıfsız bir yazılım kılıflıdan daha hafif olur

Shourd

80+ Gold
GM' in yazılımı Stok androide benzediği için her türlü HiOS yerine tercih ederim. G99 var bu cihazlarda yazılım ne kadar hafifse o kadar iyi ve kılıfsız bir yazılım kılıflıdan daha hafif olur
arayüz eksikliği çekersenin custom andiroid ordan sıkıntı hafiflik konusnda pek yorumum yok fark olmaz o kadar kılıflı dediğin optimize ondan dolayı dedim

Shourd

80+ Gold
beyler geri hortlatıyorum samsung m34 indirime girmiş ona yönelmek mantıklı mı
canın sağolsun hortlat istediğin gibi o değilde pova 5 te zam yemiş 8.900 olmuş 8200 den zam yemiş m34 de zam yemiş aslında oda 8000 e kadar düşmüştü oyun oynicaksan pova 5 yoksa kamera günlük kulanımsa m34

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
selam forum sakinlerişimdi konun içeriğini başlığını değiştirdim malesef aradığı bütçede o yok diye aradığım bütçede muhtemelen en iyisi bu telefon siz önerir misiniz? bu telefonu hılıca bi epey link bırakıcağım sizin için (not a24 mümkünse önermeyin samsunlarda exsony ve snapdrgon sadece seviyorum nedense mediatek samsungda bi müddet sonra yavaşlıyor) telefon hakkındada yorum yaparsanız sevinirim farklı teleofnları neden önerdiğinizi verisel olarak söylerseniz mutlu olurum

epey link:

ekleme- Arkadaşlar bu telefon ile ilgili kötü olabilecek bişi öğrendim telefondan günceleme desteği yokmuş andiroid 13 ile gelip andiroid 13 ile kalıcakmış sizce almalımıyım nasıl sorunlar doğurur?

EKLEME 2 ÖNEMLİ- evet arkadaşlar ne önemli diyebilirsiniz bugün bişi fark ettim daha yeni Pova 5 in içerisinde G99 işlemcisi yokmuş samsung a24 te var ama pova 5 te yok bildiğiniz üzere poco m6 proda G99 utimate var (ulttimete normalden overclocklu hal daha iyi performans) evet ve bu Pova 5 in için G99 ultradan bile biraz daha yüksek sonuç alan bi G99 ultime var şuan ben aşık oldum .d ss ve link (epeyte öyle yaızyor doğrumu siz söyleyin) bu arada baktım ultra sadece xiaomide gördüm tecnodaki utimatemiş düzeltim

link epey-m6 pro vs a24 vs Pova 5

ultimate ultra falan cart curt helio g99 sonucta almayin. Ikinci el cihazlara bakin oyun icin

Shourd

80+ Gold
ultimate ultra falan cart curt helio g99 sonucta almayin. Ikinci el cihazlara bakin oyun icin
yo gayette çlaışıyor ultimate ultra vb ayrıca ben alalı oluyor 2-3 ay normal g99 390k-400k puan alırken kendim 445k aldım

Top Bottom