selam forum sakinlerişimdi konun içeriğini başlığını değiştirdim malesef aradığı bütçede o yok diye aradığım bütçede muhtemelen en iyisi bu telefon siz önerir misiniz? bu telefonu hılıca bi epey link bırakıcağım sizin için (not a24 mümkünse önermeyin samsunlarda exsony ve snapdrgon sadece seviyorum nedense mediatek samsungda bi müddet sonra yavaşlıyor) telefon hakkındada yorum yaparsanız sevinirim farklı teleofnları neden önerdiğinizi verisel olarak söylerseniz mutlu olurum
epey link:
ekleme- Arkadaşlar bu telefon ile ilgili kötü olabilecek bişi öğrendim telefondan günceleme desteği yokmuş andiroid 13 ile gelip andiroid 13 ile kalıcakmış sizce almalımıyım nasıl sorunlar doğurur?
EKLEME 2 ÖNEMLİ- evet arkadaşlar ne önemli diyebilirsiniz bugün bişi fark ettim daha yeni Pova 5 in içerisinde G99 işlemcisi yokmuş samsung a24 te var ama pova 5 te yok bildiğiniz üzere poco m6 proda G99 utimate var (ulttimete normalden overclocklu hal daha iyi performans) evet ve bu Pova 5 in için G99 ultradan bile biraz daha yüksek sonuç alan bi G99 ultime var şuan ben aşık oldum .d ss ve link (epeyte öyle yaızyor doğrumu siz söyleyin) bu arada baktım ultra sadece xiaomide gördüm tecnodaki utimatemiş düzeltim
link epey-m6 pro vs a24 vs Pova 5