Neler Yeni

Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yasin eroğlu
hocam hortlatıyorum konuyu aldınız mı telefonu memnunmusunuz ?

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yasin eroğlu
ben pek oyun oynayan biri değilim açıkcası fazla fotograf video da çekmeyen biriyim tam fp ürünümüdür çoğu kişi bana realme 10 ald dedi veya samsung m34 ama çevrecilik adı altında çıkmıyormuş içinden adaptör, adaptör alsam 500tl den aşşağı değil zaten

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben pek oyun oynayan biri değilim açıkcası fazla fotograf video da çekmeyen biriyim tam fp ürünümüdür çoğu kişi bana realme 10 ald dedi veya samsung m34 ama çevrecilik adı altında çıkmıyormuş içinden adaptör, adaptör alsam 500tl den aşşağı değil zaten
Pova 5 yerine Infinix Note 30 alabilirsin deneme şansım oldu seri bir cihaz ve hoparlörü övülüyor pova 5 den daha iyi bence. Ayriyetten spark 20 pro da bakılabilir

Shourd

80+ Gold
pova 5 ten her şey çıkıyor adaptçrü kablosu ekran koruyucusu kılıfı hatta kulaklık bile çıkıyor onlarda yetmiyor free fire oyununa hediye kodu ve çıkartmalar çıkıyor ayrıca telefon ısınmıyor içinde soğtma sistemi var oyun oynicaksan baya iyi olur ama onamazsan sadece fotoğrafsa m34 bak derrim ha pova 5 te kamerada üzmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yasin eroğlu
Pova 5 yerine Infinix Note 30 alabilirsin deneme şansım oldu seri bir cihaz ve hoparlörü övülüyor pova 5 den daha iyi bence. Ayriyetten spark 20 pro da bakılabilir
max bütcem 8k mlsf
Mesaj otomatik birleştirildi:

pova 5 ten her şey çıkıyor adaptçrü kablosu ekran koruyucusu kılıfı hatta kulaklık bile çıkıyor onlarda yetmiyor free fire oyununa hediye kodu ve çıkartmalar çıkıyor ayrıca telefon ısınmıyor içinde soğtma sistemi var oyun oynicaksan baya iyi olur ama onamazsan sadece fotoğrafsa m34 bak derrim ha pova 5 te kamerada üzmez
hani yeri geldiğinde forotograf da çekeyim yeri geldiğinde oyun da oynuyayım istiyorum

Shourd

80+ Gold
max bütcem 8k mlsf
Mesaj otomatik birleştirildi:

hani yeri geldiğinde forotograf da çekeyim yeri geldiğinde oyun da oynuyayım istiyorum
o zaman pova 5 alabilirsin farklı merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin aktifim

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yasin eroğlu
hocam markayı ilk defa duyuyorum acaba bir sıkıntı olursa bir muhattap bulabilirmiyim marka nasıldır tereddütlerim var

Shourd

80+ Gold
hocam markayı ilk defa duyuyorum acaba bir sıkıntı olursa bir muhattap bulabilirmiyim marka nasıldır tereddütlerim var
emin olun diğer hiç bi markada olmayan yardım var buyrun haberlerin linkleri

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Shourd

80+ Gold

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
oyun konusunda pova 5 ağır farkla yer günlük ve kamera için spark 20 alınır
Tam olarak nasıl yer ikisinde de aynı işlemci var :D
Bu arada ikisinin de yerine GM24 Pro öneririm 10 bit amoled ekranı var ve kamera olarak pova' dan iyidir muhtemelen

Shourd

80+ Gold
Tam olarak nasıl yer ikisinde de aynı işlemci var :D
Bu arada ikisinin de yerine GM24 Pro öneririm 10 bit amoled ekranı var ve kamera olarak pova' dan iyidir muhtemelen
işlemci konusunda yer demedim oyun konusunda dedim pova 5 oyun telefonu olarka geçiyor örneğin hoprlör konusunda spark 20 pro iyi demişsiniz fakat pova 5 te iki adet ses sertifikası var bunların yanında Vapor-Chamber Soğutma sistemi ve graphane ısı dağıtma sistemi var sar değeri daha düşük 45 hızlı şarj ile oyuna daha hızlı dönebilirsin ve tleefonda oyun oynarken şarjı direkt anakarta yönlendirme var batarya sağlığı için batarya 6000mah daha uzun süre oynarsın ekran konusundada 240hz screen touch var ve çok iyi görünüyor la .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom