kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
hocam hortlatıyorum konuyu aldınız mı telefonu memnunmusunuz ?
Pova 5 yerine Infinix Note 30 alabilirsin deneme şansım oldu seri bir cihaz ve hoparlörü övülüyor pova 5 den daha iyi bence. Ayriyetten spark 20 pro da bakılabilirben pek oyun oynayan biri değilim açıkcası fazla fotograf video da çekmeyen biriyim tam fp ürünümüdür çoğu kişi bana realme 10 ald dedi veya samsung m34 ama çevrecilik adı altında çıkmıyormuş içinden adaptör, adaptör alsam 500tl den aşşağı değil zaten
pova 5 ten her şey çıkıyor adaptçrü kablosu ekran koruyucusu kılıfı hatta kulaklık bile çıkıyor onlarda yetmiyor free fire oyununa hediye kodu ve çıkartmalar çıkıyor ayrıca telefon ısınmıyor içinde soğtma sistemi var oyun oynicaksan baya iyi olur ama onamazsan sadece fotoğrafsa m34 bak derrim ha pova 5 te kamerada üzmezben pek oyun oynayan biri değilim açıkcası fazla fotograf video da çekmeyen biriyim tam fp ürünümüdür çoğu kişi bana realme 10 ald dedi veya samsung m34 ama çevrecilik adı altında çıkmıyormuş içinden adaptör, adaptör alsam 500tl den aşşağı değil zaten
max bütcem 8k mlsfPova 5 yerine Infinix Note 30 alabilirsin deneme şansım oldu seri bir cihaz ve hoparlörü övülüyor pova 5 den daha iyi bence. Ayriyetten spark 20 pro da bakılabilir
hani yeri geldiğinde forotograf da çekeyim yeri geldiğinde oyun da oynuyayım istiyorumpova 5 ten her şey çıkıyor adaptçrü kablosu ekran koruyucusu kılıfı hatta kulaklık bile çıkıyor onlarda yetmiyor free fire oyununa hediye kodu ve çıkartmalar çıkıyor ayrıca telefon ısınmıyor içinde soğtma sistemi var oyun oynicaksan baya iyi olur ama onamazsan sadece fotoğrafsa m34 bak derrim ha pova 5 te kamerada üzmez
o zaman pova 5 alabilirsin farklı merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin aktifimmax bütcem 8k mlsf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hani yeri geldiğinde forotograf da çekeyim yeri geldiğinde oyun da oynuyayım istiyorum
emin olun diğer hiç bi markada olmayan yardım var buyrun haberlerin linklerihocam markayı ilk defa duyuyorum acaba bir sıkıntı olursa bir muhattap bulabilirmiyim marka nasıldır tereddütlerim var
shiftdelete.net
Zaten arada 400 TL fark var. Ben olsam spark 20 pro tercih ederdimmax bütcem 8k mlsf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hani yeri geldiğinde forotograf da çekeyim yeri geldiğinde oyun da oynuyayım istiyorum
oyun konusunda pova 5 ağır farkla yer günlük ve kamera için spark 20 alınırZaten arada 400 TL fark var. Ben olsam spark 20 pro tercih ederdim
Tecno Pova 5 - Tecno Spark 20 Pro (8 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Tecno Pova 5 - Tecno Spark 20 Pro (8 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Tam olarak nasıl yer ikisinde de aynı işlemci varoyun konusunda pova 5 ağır farkla yer günlük ve kamera için spark 20 alınır
işlemci konusunda yer demedim oyun konusunda dedim pova 5 oyun telefonu olarka geçiyor örneğin hoprlör konusunda spark 20 pro iyi demişsiniz fakat pova 5 te iki adet ses sertifikası var bunların yanında Vapor-Chamber Soğutma sistemi ve graphane ısı dağıtma sistemi var sar değeri daha düşük 45 hızlı şarj ile oyuna daha hızlı dönebilirsin ve tleefonda oyun oynarken şarjı direkt anakarta yönlendirme var batarya sağlığı için batarya 6000mah daha uzun süre oynarsın ekran konusundada 240hz screen touch var ve çok iyi görünüyor la .dTam olarak nasıl yer ikisinde de aynı işlemci var
Bu arada ikisinin de yerine GM24 Pro öneririm 10 bit amoled ekranı var ve kamera olarak pova' dan iyidir muhtemelen